Profile cover photo
Profile photo
Zahir Syikin
22 followers
22 followers
About
Posts

Post has attachment
SHAKLEE DIMINTA MENJADI SEBAHAGIAN DARI LANDMARK STUDY

Kajian yang paling lama pernah dilakukan.

Shaklee diminta untuk menjadi sebahagian daripadanya, dan apa-apa keputusan boleh diterbitkan. Maknanya, yang buruk pun akan diterbitkan jika itu adalah keputusan kajian tersebut.

Ermm...

Roger Barnet, CEO Shaklee tanya board committee yang juga terdiri daripada para saintis.

(Bila bos besar tanya pendapat anak buah. Ghase-ghase orang sombong atau orang humble)

Mereka tanpa ragu menjawab. Yes we ready.
(Amboii berani tanggung risiko? Biar betul 😱)

Ya bos, kita setuju. Ini adalah peluang !

Apa perlu takut. Sebab kalau tak bagus, mereka sendiri (saintis shaklee) yang mati dulu. Sebab mereka cuba semua produk pada diri sendiri juga. Dan mereka pengamal tegar.

Berikut adalah beberapa keputusan:

Nak tahu lebih detail : http://ow.ly/Gsb030cANAt
Photo

Post has attachment
Disebabkan ramai dalam team CV kaki #cinchtea, terpengaruh dengan cikgu katanya πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜…πŸ˜…

Harini cikgu share testimoni sendiri.
Rujuk gambar la ye.

Selepas hampir sebulan, benda paling best kita nak % fat tu turun, %muscle naik, bone alhamdulillah la kekal, Idakla mereput lagi πŸ˜‰

Walaupun sipi je 59.9,excited sangat tengok nombor 5 tu tau.

Moga beringat ketika raya. InsyaAllah.
Antara faktor cepat naik berat ni makanan manis. Ni cikgu laaa..
Dan cikgu suka sangat dengan cinchtea ni sebab dia mengurangkan craving nak makan manis tu.

Syok kan?
Photo

Post has attachment
Try test sikit..

Post has attachment
Duo splashh!!
Dok rumah cuti-cuti ginila kan..
Mana tak pernah buat, kita buat.

Boring-boring try menu baru.
Cinchtea + Performance Drink😍
Untuk bulan Ramadhan yang dah tak berapa hari je lagi. Semoga ketemu!

Cinchtea kasi kita energy
Performance drink mengurangkan kehilangan air dalam badan.

Nak best terawih bulan puasa nanti, minum cinchtea lepas berbuka.
Ikut imam buat 21 rakaat terawih pon InsyaAllah rilex aje.

Kalau bagi kat mak ayah konfem depa suka.
Di jamin!!
πŸ‘πŸ‘πŸ‘ cenggini haaa
Photo

Post has attachment
Breakfast itu penting!!
Assalamualaikum & gemokning semuaa..

Dah minum #mealshakes macam zidan? πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜‚
Bangun lambat, tak mandi makanya breakfast on the road gitu..
Photo

Post has attachment
Ok.
Last. Last.
Last untuk malam ni πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜…πŸ˜…

Cikgu kabo dah cinchtea ni best.
Selain bakor kalori 4x ganda, cinchtea ni jugak boost energy kita.

Kemarin cikgu bagitau cikgu jual loose nak kasi kawan-kawan try cinchtea kan.

Ahkak ni umur dah 50y
Balik keja pancitttt..
Malam-malam cepat aje pengsan.

So cikgu share pasal cinchtea.
Tak caya sila try 1 sachet.
Dia dah try 1 sachet terus jatuh hati.
Pagi tadi dia wasep terus nak sekotak
Sebab lepas minum cinchtea jadi energetic sangat.

Haaaa
Mak mana lagi nak try cinchtea?

019 357 1510

#shakleekedah #shakleeutara #shakleecollagenpowder #omegaguard #ostematrix
Photo

Post has attachment
Guna set bajet pon boleh kurus😊😊

"ok tima kasih sis..alhamdulillah lepas amik shaklee set bajet ni nampk badan susut sikit..ramai dah tegur..cuma berat blom timbang..4bulan xdtg period..bln ni dah period ☺☺
mmg badan serasi dgn shaklee ja..'

Pn fizah

#shakleekedah
Photo

Post has attachment
Ada ni haπŸ˜‚πŸ˜…

Hari cuti lagi bz weh
Lagi banyak benda nak diurus.
Hari cuti bukan hari rehat.
Hari cuti bisnes tetap on.

Esok satu hari dengan Program Master Key.
Tapi jangan risau.
Nak oder roger aje.
Kalau nak cod InsyaAllah cikgu ada readystock sokmoπŸ˜†πŸ˜‡πŸ˜‡


019 3571510
Photo

Post has attachment
Harini cikgu jual loose aje cinchtea kat kawan-kawan.

Pakat nak try belaka.

Bukan untuk kurus. Tapi untuk energy.

Moga dapat rasa apa yang cikgu rasa.

Semangat petang ni hilang bila baru perasan dah juai abes kat kawan-kawan.

Tinggal kotak jeπŸ˜₯😰

Sapa kata susah jual shaklee? πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜‚πŸ˜‚

#cinchtea
#shakleekedah
Photo

Post has attachment
Hari cuti gini, bisnes tetap on. Baru dapat suntikan aura Jumaat dari mentor besor cikgu.
Master Farah Wahida.

Semangat mau jalan terus laju-laju.
Seronoknya bisnes shaklee ni, kita tak buat sorang-sorang.

Kita takda bos yang nak arah buat itu ini.
Tapi kita ada mentor yang guide.

Dan kita dengan rela dan ikhlas hati nak buat.
Sebab kita tau, sapa usaha dia dapat.
Senyummmmm lebor orang Parit kateπŸ˜‚πŸ˜πŸ˜…

#rezekijumaat
#shakleekedah
#shakleebusinesleader
Photo
Wait while more posts are being loaded