Profile cover photo
Profile photo
Communicatie S&L Zorg
32 followers
32 followers
About
Posts

Post has attachment
Uit recent onafhankelijk onderzoek naar cliënttevredenheid, blijkt dat de cliënten en hun familie de zorg steeds hoger waarderen. De waardering is daarmee zelfs hoger dan het landelijk gemiddelde.

En daar zijn we beste wel trots op! Wil je meer weten, lees dan het artikel eens.

Post has attachment
Een beer, pinguïn of konijn; knuffels zijn er in allerlei vormen en
maten. Veel van onze cliënten hebben één knuffel of meer. En
sommige van deze knuffels zijn extra bijzonder, want zij zijn als een vriend. Iemand met wie je kan praten, die je liefde geeft, vertrouwt en bij wie je je veilig voelt. Zo’n vriend mag mee naar activiteiten, naar de dagbesteding en naar bed. Zo’n vriend is fijn en bijzonder.
Photo

Post has attachment
De cliënten van de Tuingroep op Lambertijnenhof zijn weer goed bezig zijn met hun plantjes. Op de foto's zie je een aantal voorbeelden van wat er nu aan het groeien en bloeien is in hun eigen Zintuigentuin. Heerlijke tomaten,​​​​​​​​​​ sla, boontjes, koriander, munt, druiven en nog veel meer groeit er op dit moment.
PhotoPhotoPhotoPhoto
02-08-17
4 Photos - View album

Post has attachment
“Ik vind het mooi om te zien hoe cliënten die niet kunnen praten met hun ogen, gebaren en lichaamstaal toch kunnen communiceren”, vertelt Kelly terwijl een cliënt nieuwsgierig komt kijken en even aan mijn haar zit.

Lees dit aansprekende verhaal eens over vrijwilligerswerk bij S&L Zorg:

Post has attachment
Houten bakken en veel groen. Groene dagbesteding noemen we het. Sterrebos heeft er een moestuin bij! Sla, tomaten, komkommers, thee en kruiden. Cliënten kunnen er soep van maken, helpen elkaar in de tuin en dromen stiekem van een boomgaard voor nog meer verse producten. En als de compostbak vol is, gaat de inhoud zo de moestuin weer in.

Zo wordt S&L Zorg weer een beetje duurzamer, hoe mooi is dat!
Photo

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Onze cliëntadviseurs leggen uit hoe een indicatie nu eigenlijk werkt. Lees meer in dit artikel.

Post has attachment
Onze jaarverantwoording over het jaar 2016 is net afgerond. Je kunt hem bekijken via de site van S&L Zorg: http://www.slzorg.nl/wp-content/uploads/2017/06/jaardocument-en-jaarrekening-sl-zorg-2016.pdf
Photo
Wait while more posts are being loaded