Profile cover photo
Profile photo
OHSIS
2 followers -
OHSIS predstvalja web aplikaciju za podršku poslovima bezbednosti i zdravlja na radu
OHSIS predstvalja web aplikaciju za podršku poslovima bezbednosti i zdravlja na radu

2 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Uvažavajući sugestije BETA korisnika, a u okviru priprema za puštanje u rad OHSIS aplikacije, u ovoj fazi razvoja OHSIS-a, uveli smo i dodatne funkcionalnosti:
* Modul za ispitivanje uslova radne okoline i opreme za rad, kao i
* Modul za vođenje evidencije o povredama na radu, profesionalnim oboljenjima i oboljenjima u vezi sa radom.

Pošto smo se opredelili za poslovnu filozofiju da nam je na prvom mestu zadovoljstvo naših korisnika, puštanje u rad OHSIS programa je malo prolongirano i može se očekivati uskoro.

Firmama koje su najviše doprinele unapređenju OHSIS programa svojim sugestijama i komentarima u toku trajanja BETA faze rada programa, kroz ostvarenu poslovno-tehničku saradnju, obezbeđena je doživotna besplatna licenca za korišćenje OHSIS programa.

Koristimo priliku da još jednom zahvalimo BETA korisnicima, pre svega onima koji su najviše doprineli svojim sugestijama i komentarima.

Razvojni tim OHSIS programa
Add a comment...

Post has attachment
Danas je puštena u rad beta verzija OHSIS programa za poslove bezbednosti i zdravlja na radu (BZR), odnosno modula za upravljanje ličnim zaštitnim sredstvima (LZS). Korisnici beta verzije OHSIS-LZS programa moći će da pristupaju aplikaciji u naredne tri nedelje, do ponedeljka, 09.03.2015.

U znak zahvalnosti za učešće u testiranju beta verzije OHSIS aplikacije za poslove BZR (modul LZS), firmama i pojedincima koji se odluče za korišćenje finalne verzije programa, biće obezbeđene i posebne pogodnosti.

Više detalja možete pronaći na našem web sajtu...
Add a comment...

Post has attachment
U okviru priprema za puštanje u rad beta verzije OHSIS-LZS programa, omogućen je pristup prvim korisnicima koji nisu imali dodira sa aplikacijom u razvojnoj fazi.

U ovoj fazi priprema za puštanje u rad beta verzije programa, učestvuju stručna lica koja su direktno ili indirektno učestvovala u fazi projektovanja OHSIS-LZS programa, odnosno delova programa koji pokrivaju oblasti poslova bezbednosti i zdravlja na radu  (deo koji se odnosi na upravljanje ličnim zaštitnim sredstvima), kao i oblasti upravljanja organizacijom, sistematizacijom poslova i personalnom administracijom (u obimu potrebnom za procese bezbednosti i zdravlja na radu).

Cilj ove faze jeste da se prikupe prvi utisci potencijalnih korisnika, kao i da se izvrše eventualne korekcije, a na osnovu zapažanja prvih korisnika, pre puštanja beta verzije programa u rad.

Firmama i pojedincima koji učestvuju u testiranju OHSIS-LZS programa, biće omogućene posebne pogodnosti ukoliko se odluče za korišćenje OHSIS-LZS u svom radu.
Add a comment...

Post has attachment
Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da su u toku pripreme za puštanje BETA verzije OHSIS programa u rad. Očekujemo da će prvi beta korisnici (testeri) moći da se prijave na OHSIS sistem u naredne 3 nedelje.
U ovoj fazi je predviđeno da se pristup omogući firmama i pojedincima koji su učestvovali u ispitivanju tržišta o Stepenu razvijenosti procesa iz oblasti bezbednosti i zdravlja na radu i zaštite od požara u Republici Srbiji sa aspekta primene softverskih rešenja.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded