Profile cover photo
Profile photo
alias mardhiah
18 followers
18 followers
About
alias's interests
alias's posts

Post has attachment
RESEPI DETOKS
WAH... duk heboh kat fb sekarang nih pasal air detoks or water infusion nie kan... okay kalau tanya saya pernah buat ke tak? memang buat dan resepinya  serbuk halia, timun batang lemon & daun pudina sebenarnya nak letak ape2pun boleh jee tapi paling penting...

Post has attachment
( OREN SI BUAH HATIKU )
salam 1 malaysia pada semua silent readerku... hari ni mood nak bercerita pasal buah hati muahh muahh kalau tak ada dia teringat-ingat termimpi-mimpiii tau... bahaya penangan dia nih.. boleh buat jiwa jadi sasau,kacau bilau... cewah .. sejak saya kenal deng...

Post has attachment
KOLESTEROL TURUN DENGAN OMEGA GUARD
salam 1 malaysia... hari nie saya nak berkongsi 1 cerita.. mungkin boleh anda share kan bersama yang tersayang pada sept 2014 sy telah disahkan oleh doctor kolesterol tinggi.. bacaan mase tu ialah 7 kalau tak silap ( hampir setahun saya peram entry nih.. hu...

Post has attachment
FAKTA,HAKIKAT??
sebenarnya kan sebelum saya masuk takaful..saya tak tahupon ape sebenarnya takaful nih? kenapa kena ada takaful nih? suami saya lagilaa bangkang ..bukan bangkang nak buat kerja tapi bangkang sertai takaful nih kata dia semua insurans nih penipu  sebab apa??...

Post has attachment
TAKAFUL DAN SAYA...
lama tak mengupdate blogkan ?!serius rindu gileerr time berblogging...now  try untuk membagikan masa since sekarang dah bertambah kerja... masa bershaklee masa bertakaful... kenapa menambah kerja... kerana ramai cust yang datang ke ofis  untuk renew insuran...

Post has attachment
SET SENDI SHAKLEE
Oleh kerana Bulan ini  PROMOSI SHAKLEE
IALAH.... SET SENDI... maka sy ingin berkongsi dengan anda semua tentang FUNGSI,KEBAIKAN dan pelbagai lagi  maklumat tentang set sendi ini... mungkin anda boleh hadiahkan pada ibu bapa anda atau mil anda set ini... inf...

Post has attachment
SEKSA MENINGGALKAN SOLAT
"Apakah yang menyebabkan kamu
semua masuk neraka Saqar ini? Mereka menjawab: Kami tidak termasuk golongan
orangorang yang bersembahyang." (AlMudathsir:42,43) Barang siapa yang meninggalkan sembahyang fardu, seksanya
umpama:- Subuh: Allah akan mencampakkanny...

Post has attachment
**
sihat tak semua pembaca??? haa hari nie saya nak kongsikan bersama semua pembaca pasal promosi shaklee  yang memang setiap bulan sentiasa hangat dan mengancam bersama keterujaan yang melampau  kuikuikui:) hari nie kan permulaan februari so...setiap bulan mo...

Post has attachment
SARAF DAN PENYELESAIANNYA
beberapa minggu yang lepas ade beberapa orang customer bertanya tentang set shaklee untuk sendi dan saraf saya share disini supaya orang lain pon boleh mendapat manfaatnya  insyaallah...  apakah maksud SENDI,SARAF dan TULANG ?      Sendi   merupakan hubunga...

Post has attachment
16 CARA MAKAN SUPLEMEN SHAKLEE
sangat - sangat lama tak update blog...now move on.. sebelum ke topik asal ingin saya bercerita sedikit tentang SHAKLEE PROMOSI BULAN  JANUARI '15 sangat - sangat mengujakan... double triple promo .. mana tak dashat jadi jika anda semua inginkan pembelian j...
Wait while more posts are being loaded