Profile cover photo
Profile photo
Ks Burn
243 followers -
Old but still gold
Old but still gold

243 followers
About
Ks's posts

Post has attachment
S7 live

Post has attachment
Virus Zika yang dibawa oleh Nyamuk Aedes senjata biologi dicipta oleh USA.

USA menggunakan senjata biologi virus Zika ini terhadap musuh negara yang tidak sebulu dengannya.

USA telah membelanjakan $100 billion untuk penyelidikan senjata biologi sejak tahun 2001. Ia dikenali sebagai senjata biologi anti-terrorism art of 1989- menurut professor perundangan Antarabangsa Francis A.Boyle.

Menurut bekas Physician ketua Negeri Sanitery Russia Gennady Onishchenko. Wabak virus zika membawa maut ini adalah senjata peperangan biologi. Wabak ini boleh merebak dengan pantas membunuh hingga 4 juta orang dalam tempoh yang singkat.

Senjata biologi ini telah dicipta secara diam-diam sejak 1948 lagi. Senjata biologi ini di upgrade oleh USA beberapa tahun kebelakangan ini.

Virus zika dibawa nyamuk aedes ini boleh menyebabkan kecacatan bayi dan kanak-kanak serta membunuh orang dewasa.

Virus zika ini juga boleh berjangkit melalui hubungan sexsual. Ini adalah salah satu ciri-ciri senjata kejuruteraan sentatik boleh berpindah melalui air liur.

Menurut wartawan penyiasatan Jerome Corsi WND.com virus zika ini akan disebarkan ke Amerika Latin Brazil Argentina Eropah Afrika dan Timur Tengah tanah arab.

Apakah tujuan USA menyebarkan senjata biologi ini ?...

1-Menghapuskan populasi manusia dengan mudah di sesebuah negara. Kurang manusia kurang penentangan dan bantahan untuk USA merompak hasil bumi minyak dan gas di sesebuah negara.

2- Tujuan untuk merosakkan ekonomi sesebuah negara yang tidak sebulu dengan USA. Contoh Brazil dan Argentina menyertai BRICS dan menolak tawaran TTIP atau TPPA. Ini menyakitkan hati USA. Akibat dari serangan virus zika ini orang ramai takut untuk datang ke negara mereka untuk berurus-niaga.

3- Business yang menguntungkan USA akan membekalkan vaksin virus zika dan ubat sintatik apabila semua negara bodoh menandatangani perjanjian TPPA atau TTIP jika di Eropah.

diambil dari fb : Azahar Zainudin


Photo

Post has attachment
2 minit jer...menitik air mata...

Post has attachment
Selesai grill lamb chop..terus weeefiee.
Photo

Post has attachment
😩😩

Post has attachment
Animated Photo

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Vape on..
Photo

Post has attachment
Photo
Photo
03/12/2015
2 Photos - View album

Post has attachment
Teknologi membunuh...haa..makan handset tu.
Wait while more posts are being loaded