Profile cover photo
Profile photo
KyLe RiL
75 followers
75 followers
About
KyLe's posts

Post has attachment

Post has attachment
Azul Authentic Nasi Kukus Batu Caves
Kejadian tempohari aku bersama-sama kelab blogger benashaari menyerbu restoren nasi kukus yang teramat awesome. Restoran Azul Authentic ni sebenarnya berkonsepkan minimalis dan simple, restoran ni terletak di  No.47 jalan ps8 prima selayang km15 jalan rawan...

Post has attachment

Post has attachment
BLOGGER'S DAY OUT DI KELAB KOMUNITI TAMAN TASIK CYBERJAYA BERSAMA KELABBLOGGERBENASHAARI
Huhu segala yang di rancang oleh KelabBloggerBenAshaari berjalan lancar  di Tasik Komuniti Taman Tasik Cyberjaya pada 26 april 2015 yang penuh dengan kemudahan-kemudahan yang orang kata memang terbaik la , tempat pun bersih dan tenang je yang penting semua ...

Post has attachment

Post has attachment
KBBA Blogger's Day Out | Tasik Cyberjaya
Assalamualaikum haaa nak cete sikit lagi beberapa hari je lagi Kbba akan membuat aktiviti blogger's day di Kelab Komuniti Taman Tasik Cyberjaya pada 26 April 2015 pada hari AHAD KKTTC telah wujud sejak 2006 lagi dan mempunyai banyak fasiliti atau kemudahan ...

Post has attachment
Rumah Idaman Ciptaan Sendiri
Bermula dengan melukis bulatan di atas tanah, dan dalam tempoh hanya enam minggu berjaya mewujudkan rumah percutian menakjubkan di tengah-tengah ladang mangga di Thailand Apabila kebanyakan orang bayangkan rumah impian mereka, sebuah vila yang megah, yang m...

Post has attachment
Artist Mencipta Seni ikonik Menggunakan Bahagian Basikal Lama
Artis fanatik Jenny Beatty , 31 , dari New York menggunakan bahagian-bahagian basikal ganti seperti rantai , skru dan kacang untuk mencipta seni terkenal dan ikon dalam projek " 100 Hari". Dalam siri ini unik dan kreatif bertajuk 100 Hoopties dia mencipta s...

Post has attachment
Dating Dengan Blogger Ben Ashaari
Alkisah petang semalam tengah berwassup dalam group bersama2 geng2 kelabbloggerbenashaari dengan xde angin,ribut mahupon taufan tibe2 bro ben ajak g tengok midnight movie wahhhh aku mmg xpernah keluar berdua dgn bro ben rase mcm pelik je laki klua berdua au...

Post has attachment
Kapal Terbesar Didunia Sedang Dibina
Kapal terbesar didunia yang sedang dibina di Korea Selatan. gambar ini diambil dari majalah Wired adalah oleh jurugambar Alastair Philip dan menunjukkan skala yang besar binaan kapal. Kapal dalam gambar ini adalah salah satu daripada 20 yang akan dibina dal...
Wait while more posts are being loaded