Profile

Cover photo
Dragiša Sikimić
Worked at Moja Hercegovina
Attended Ljubinje
Lives in Trebinje
24 followers|4,968 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Dragiša Sikimić

Shared publicly  - 
 
U ovosedmičnoj anketi, pitamo vas: Treba li #BiH imati izbore svake dvije ili četiri godine? Anketa će trajati pet radnih dana i završava se u petak 8. jula u 23:59 h. Vaše mišljenje je bitno, i zato – učestvujte i odaberite jedan od dva ponuđena odgovora.
 ·  Translate
U ovosedmičnoj anketi, pitamo vas: Treba li BiH imati izbore svake dvije ili četiri godine? Anketa će trajati pet radnih …
1
Add a comment...

Dragiša Sikimić

Shared publicly  - 
 
"U SNSD-ovoj hijerarhiji preporuka za više mjesto u partiji je kriminal. Luka Petrović je bio u FK “Leotar” i doveo ga do propasti. To je njemu bila preporuka da Milorad Dodik može da računa na njega za veće poduhvate, na 20 miliona, možda. Što se vi ne pitate zašto Igor Radojičić nije generalni sekretar, on je intelektualniji i profilisaniji političar. Pa Petrović u inteletkualnom smislu ne može primirisati Radojičiću. Šta ga je preporučilo? Primitivizam, bahatost i sklonost ka kriminalu. Radojičića je to isključilo iz SNSD-a. To svi jasno znaju. Oni su po prirodi toliko naduti da misle da oni neće ni pred kim da odgovaraju, ali će morati”, rekao je Vučurević.
‪#‎Trebinje‬ ‪#‎gradonačelnik‬ ‪#‎intervju‬
 ·  Translate
Početak nove godine je pravo vrijeme da se sumira ona prošla. Gradonačelnik Trebinja Slavko Vučurević već svodi račune. S njim smo razgovarali o dešavanjima koja su obilježila 2015. godinu, a otkrio nam je po čemu će je pamtiti, te šta će biti prioriteti u narednoj godini.
1
Add a comment...

Dragiša Sikimić

Shared publicly  - 
 
Što ne može milom, vlast može silom.
‪#‎NenadNešić‬ ‪#‎DNS‬ ‪#‎Pale‬ ‪#‎Elektrodistribucija‬
 ·  Translate
Privremeni Nadzorni odbor “Elektrodistribucije” Pale smijenio je danas direktora ovog preduzeća Ljubomira Mrdu i na njegovo mjesto imenovao dojučerašnjeg funkcionera …
1
Add a comment...

Dragiša Sikimić

Shared publicly  - 
 
Oni nemaju kompjuter, internet, ni moderne telefone. A nemaju ni mnogo želja.
– Pa, voljeli bismo da imamo jedno biciklo – stidljivo kažu Ognjen i Đorđe – ili motor, ili bolje auto – dodaje Darko.
 ·  Translate
U seoskom životu praznog hoda nema. Tako smo i Mihajla zatekli ispred štale. Radi oko stoke. Sa njim tri mala, ali vrijedna pomoćnika – sinovi Darko (12), Ognjen (11) i Đorđe (8). Ovo je njihova svakodnevnica, ali da bi čovjek zaista shvatio težinu seljačkog života, mora da ga proživi, kažu Kapori.
1
Add a comment...

Dragiša Sikimić

Shared publicly  - 
 
Prema zvaničnim podacima Poreske uprave RS, vrh ljestvice najvećih poreskih dužnika u Istočnoj Hercegovini, među 364 pravna lica, trenutno drže tri firme iz Trebinja. „Novoteks“ je na ubjedljivom prvom mjestu, a iza njega se nalaze „Svislajon Industrija alata“ sa dugom od 16.547.465 maraka i „Neimarstvo“, u stečaju, sa dugom od 7.638.459 maraka.
 ·  Translate
Prema zvaničnim podacima Poreske uprave RS, vrh ljestvice najvećih poreskih dužnika u Istočnoj Hercegovini, među 364 pravna lica, trenutno drže tri firme iz Trebinja.
1
Add a comment...

Dragiša Sikimić

Shared publicly  - 
 
Zbog dječije paralize, Panto je ostao invalid još kao trogodišnjak. Uprkos tome, u životu je postigao sve – sagradio kuću, zaposlio se, oženio, dobio djecu i unučad, stekao penziju. Danas ima 84 godine i ispunjen život. Unuka Andrea njegova je najveća pokretačka snaga, pa mu nije teško da se u svojim invalidskim kolicima vozi kilometrima kako bi je sačekao ispred zabavišta i pravio joj društvo na putu do kuće.

– Pa ja bi za ovu malu, za njen nokat, svoj život dao. Eto, toliko je volim! Toliko je ona ljubazna prema meni i sve. Svaku noć kad pođe da spava ona meni kaže: Laku noć, đede. I to je velika moja radost, moje uživanje. Nisam mog'o vjerovati, pokojna mi je majka pričala, da može biti unuče milije nego svoje dijete. A stvarno sam se sad to osvjedočio – priča Panto o njegovoj mezimici Andrei, dok mu u očima iskre suze.
 ·  Translate
Ljude poput Panta Mijovića u ovom vremenu veoma je teško sresti. Plemenit, skroman, iskren i djetinje tople duše, on je čovjek kakvih više skoro i da nema. Priča o njegovoj životnoj borbi tjera vas da se zamislite duboko nad svakim izazovom od kog ste u životu odustali, jer Panto je pobijedio svaki, a nije imao zdravlje kao važnu prednost.
1
Add a comment...

Dragiša Sikimić

Shared publicly  - 
 
Kolona od više stotina automobila okićenih srpskim trobojkama krenula je nešto poslije 15 časova kroz sva trebinjska naselja. Građani koji su se u dogovoreno vrijeme sastali u krugu nekadašnje kasarne “Vojvoda Luka Vukalović”, poručili su da će dok su živi slaviti Dan Republike Srpske 9. januar, uprkos pokušajima pojedinih faktora da ospore obilježavanje ovoga datuma.
#Trebinje   #DanRS   #foto  
 ·  Translate
TEBINJE - Kolona od više stotina automobila okićenih srpskim trobojkama krenula je nešto poslije 15 časova kroz sva trebinjska naselja.
1
Add a comment...

Dragiša Sikimić

Shared publicly  - 
 
Izraz njihovih lica govori sve. Za njih je ovaj dan potpuno nestvaran. 
#Bileća #selo #Mirilovići #braćaKapor   #pokloni  
 ·  Translate
Njihova priča dotakla je brojna dobra srca, pa su mali Kapori dobili čak četiri bicikla i dodatni, neočekivani poklon – u njihovu kuću juče je po prvi put stigao Deda Mraz sa paketićima.
1
Add a comment...

Dragiša Sikimić

Shared publicly  - 
 
Više od pet mjeseci nakon tragedije koja je Bileću ostavila u nevjerici, Miloš Bajović, koga je sugrađanin Nemanja Ilić (32) teško ranio, a njegovog brata Marka Bajovića (29) usmrtio pucnjem iz pištolja, odlučio je da po prvi put progovori u javnosti. Za „Moju Hercegovinu“ priča o lažima koje su o ovom slučaju plasirane u medije, o tome koliko su štete njegovoj porodici i njemu nanijele iste, te o tome koliki udarac mu je bio što je za podignutu optužnicu protiv Ilića saznao iz novina.
#Bileća #ubistvo #MilošBajović #ispovjest
 ·  Translate
Za „Moju Hercegovinu“ priča o lažima koje su o ovom slučaju plasirane u medije, o tome koliko su štete njegovoj porodici i njemu nanijele iste, te o tome koliki udarac mu je bio što je za podignutu optužnicu protiv Ilića saznao iz novina.
1
Add a comment...

Dragiša Sikimić

Shared publicly  - 
 
Nešto više od decenije trpila je fizičku i psihičku torturu tadašnjeg muža. Prije oko dvije godine odlučila je da raskrsti sa takvim životom i krene ispočetka. Kada se nakon posljednjih batina ozbiljno zabrinula za svoj život, odlučila je da se više ne vraća na staro. Do te večeri je iskoristila sve oružje da spase brak, ali uzalud. Presudni udarci, priča za „Moju Hercegovinu“ žena, žrtva porodičnog nasilja u Trebinju, koja nije željela da otkrivamo njen identitet, ugasili su i posljednji tračak ljubavi. Tek kad je nestalo ljubavi, odlučila je da napusti muža i da mu se nikada više ne vrati.
 ·  Translate
Nešto više od deceniju trpila je fizičku i psihičku torturu tadašnjeg muža. Prije oko dvije godine odlučila je da raskrsti sa takvim životom i krene ispočetka. Kada se nakon posljednjih batina ozbiljno zabrinula za svoj život, odlučila je da se više ne vraća na staro. Do te večeri je iskoristila svo oružje da spase brak, ali uzalud. Presudni udarci, priča za „Moju Hercegovinu“ žena, žrtva porodičnog nasilja u Trebinju, koja nije željela da otkriv...
1
Add a comment...

Dragiša Sikimić

Shared publicly  - 
 
Izletište Jazina u svojoj raskoši
 ·  Translate
1
Add a comment...

Dragiša Sikimić changed his profile photo.

Shared publicly  - 
1
Add a comment...
Work
Occupation
Mediji
Skills
Menadžer
Employment
  • Moja Hercegovina
    Glavni urednik
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Trebinje
Links
Education
  • Ljubinje
    Gimnazija
Basic Information
Gender
Male
Other names
Siks