Profile cover photo
Profile photo
Dragiša Sikimić
24 followers
24 followers
About
Dragiša's posts

Post has attachment
U ovosedmičnoj anketi, pitamo vas: Treba li #BiH imati izbore svake dvije ili četiri godine? Anketa će trajati pet radnih dana i završava se u petak 8. jula u 23:59 h. Vaše mišljenje je bitno, i zato – učestvujte i odaberite jedan od dva ponuđena odgovora.

Post has attachment
Kolona od više stotina automobila okićenih srpskim trobojkama krenula je nešto poslije 15 časova kroz sva trebinjska naselja. Građani koji su se u dogovoreno vrijeme sastali u krugu nekadašnje kasarne “Vojvoda Luka Vukalović”, poručili su da će dok su živi slaviti Dan Republike Srpske 9. januar, uprkos pokušajima pojedinih faktora da ospore obilježavanje ovoga datuma.
#Trebinje   #DanRS   #foto  

Post has attachment
"U SNSD-ovoj hijerarhiji preporuka za više mjesto u partiji je kriminal. Luka Petrović je bio u FK “Leotar” i doveo ga do propasti. To je njemu bila preporuka da Milorad Dodik može da računa na njega za veće poduhvate, na 20 miliona, možda. Što se vi ne pitate zašto Igor Radojičić nije generalni sekretar, on je intelektualniji i profilisaniji političar. Pa Petrović u inteletkualnom smislu ne može primirisati Radojičiću. Šta ga je preporučilo? Primitivizam, bahatost i sklonost ka kriminalu. Radojičića je to isključilo iz SNSD-a. To svi jasno znaju. Oni su po prirodi toliko naduti da misle da oni neće ni pred kim da odgovaraju, ali će morati”, rekao je Vučurević.
‪#‎Trebinje‬ ‪#‎gradonačelnik‬ ‪#‎intervju‬

Post has attachment
Izraz njihovih lica govori sve. Za njih je ovaj dan potpuno nestvaran. 
#Bileća #selo #Mirilovići #braćaKapor   #pokloni  

Post has attachment
Što ne može milom, vlast može silom.
‪#‎NenadNešić‬ ‪#‎DNS‬ ‪#‎Pale‬ ‪#‎Elektrodistribucija‬

Post has attachment
Više od pet mjeseci nakon tragedije koja je Bileću ostavila u nevjerici, Miloš Bajović, koga je sugrađanin Nemanja Ilić (32) teško ranio, a njegovog brata Marka Bajovića (29) usmrtio pucnjem iz pištolja, odlučio je da po prvi put progovori u javnosti. Za „Moju Hercegovinu“ priča o lažima koje su o ovom slučaju plasirane u medije, o tome koliko su štete njegovoj porodici i njemu nanijele iste, te o tome koliki udarac mu je bio što je za podignutu optužnicu protiv Ilića saznao iz novina.
#Bileća #ubistvo #MilošBajović #ispovjest

Post has attachment
Oni nemaju kompjuter, internet, ni moderne telefone. A nemaju ni mnogo želja.
– Pa, voljeli bismo da imamo jedno biciklo – stidljivo kažu Ognjen i Đorđe – ili motor, ili bolje auto – dodaje Darko.

Post has attachment
Nešto više od decenije trpila je fizičku i psihičku torturu tadašnjeg muža. Prije oko dvije godine odlučila je da raskrsti sa takvim životom i krene ispočetka. Kada se nakon posljednjih batina ozbiljno zabrinula za svoj život, odlučila je da se više ne vraća na staro. Do te večeri je iskoristila sve oružje da spase brak, ali uzalud. Presudni udarci, priča za „Moju Hercegovinu“ žena, žrtva porodičnog nasilja u Trebinju, koja nije željela da otkrivamo njen identitet, ugasili su i posljednji tračak ljubavi. Tek kad je nestalo ljubavi, odlučila je da napusti muža i da mu se nikada više ne vrati.

Post has attachment
Prema zvaničnim podacima Poreske uprave RS, vrh ljestvice najvećih poreskih dužnika u Istočnoj Hercegovini, među 364 pravna lica, trenutno drže tri firme iz Trebinja. „Novoteks“ je na ubjedljivom prvom mjestu, a iza njega se nalaze „Svislajon Industrija alata“ sa dugom od 16.547.465 maraka i „Neimarstvo“, u stečaju, sa dugom od 7.638.459 maraka.

Post has attachment
Izletište Jazina u svojoj raskoši
Wait while more posts are being loaded