Profile cover photo
Profile photo
Shaliza Aziz G8 Unity
1,192 followers -
A little step maybe a beginning of a great journey
A little step maybe a beginning of a great journey

1,192 followers
About
Posts

Post has attachment
G8 UNITY POWER UP SEMINAR VOL 2
"Ya Allah. Bestt giler terkesan abis macam kene pukauu jerr dalam dewan smlm rugi sape tak hadir. Rasa macam lepas semua beban kat kepala.  Pahtu elmu letupp kan sales thru zero cost marketing mahal gilerr kutt. Memang balilk penuh ilmu didada, nak pulun be...
Add a comment...

Post has attachment
HARAPAN
Hi & assalamualaikum semua Lama kita tak bersembang di sini kan. Rindu nak bercerita, bila dah lama tak update blog ni jadi tak tahu mana nak mula. Banyak ni cerita nak share. hehe. Ija rasa why not ija nak share pasal hope or harapan.  Ada kala dalam hidup...
HARAPAN
HARAPAN
shalizaaziz.com
Add a comment...

Post has attachment
My Next Travelogue - Swiss & Paris
Hi & assalamualaikum, Lama tak bercerita di blog. Hari ni Ija nak share itinerary for my next travelogue to Swiss (Switzerland) & Paris. Ija akan fly 13 August ni, kira ada lagi sebulan. Tapi excited tu dah terasa. Dah start fikir nak pakai baju apa, barang...
Add a comment...

Post has attachment
Set Kombo Kurus 10kg Sebulan
Bila dah Raya ni mulalah ramai yang risau kan kalau berat tak turun-turun. Ada yang masa Ramadhan berat senang turun. Ada yang senang naik. So Ija nak share la solution pada yang susah nak turun tu. Bukan Ija jer dah try, ramai yang try & nampak result in j...
Add a comment...

Post has attachment
10 Questions With Miss Fazura
She's not only beauty but also smart. No wonder ramai peminat sayang sangat Fazura. For me Fazura bukan jer sesuai jadi our ambassador but also a good example as a business woman. So jom kita dengar apa pendapat Fazura about our product, company & kata-kata...
Add a comment...

Post has attachment
Testimoni Premium Beautiful - Berpantang
Assalamualaikum & hi, Lately ieja perasan ramai pula kawan-kawan yang baru bersalin. Sejak DS Siti Nurhaliza bersalin ni, famous pula pasal service bidan kan. Ramai cakap RM8,000 for berpantang tu mahal. Sebenarnya memang tu rate bidan sekarang. Client Prem...
Add a comment...

Post has attachment
Trend #2kerja
Zaman sekarang trend #2kerja ni dah biasa sangat. Kalau dulu ramai yang segan. Zaman sekarang kalau segan rugi sangat. Budak-budak sekolah pun dah pandai buat business thru online. Macam mana trend #2kerja ni bermula? Pada pendapat ieja bukan sebab minat pu...
Trend #2kerja
Trend #2kerja
shalizaaziz.com
Add a comment...

Post has attachment
TDC Takes Korea - Day 1
Assalamualaikum & selamat petang. Actually ieja nak share cerita about our Korea trip dari hari tu lagi, tapi asyik masuk dalam draft jer. Nak pilih gambar pun banyak sangat hehe. End up tergendala. Hopefully petang ni entry ni selamat di publish.  Ini meru...
Add a comment...

Post has attachment
G8 Unity Diamond Convention 2018
Alhamdulillah our G8 Unity Diamond Convention berjalan lancar. Seminar kali ini khas untuk pelapis di dalam G8 Unity aka our next leader & our next CDM. Kita bukan di lahirkan sebagai leader, apetah lagi jadi team leader dalam business. Leaders are created,...
Add a comment...

Post has attachment
SHOM The Best Business Platform
Hi & assalamualaikum, Sekarang ni ramai kan orang keliling kita buat business. Sama ada business product sendiri atau jual product orang lain. Both pun okey, kita tengok contoh Watsons, Alibaba; mereka pun jual product orang lain. Tak semestinya business me...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded