Profile cover photo
Profile photo
shaliza aziz
1,201 followers -
A little step maybe a beginning of a great journey
A little step maybe a beginning of a great journey

1,201 followers
About
shaliza aziz's posts

Post has attachment
Raya Bersama SHOM 2017
Eh kakak ni, sambung lagi cerita raya. hehe. Sabar dik, raya kan sebulan. Banyak ni cerita kakak nak share. haha. Mohon bersabar baca entry raya akak ye. Semalam ada sambutan Raya dengan company, Raya Bersama SHOM. Dalam banyak-banyak jemputan open house ya...

Post has attachment
OOTD Raya 2017
Assalamualaikum & hi semua, How your Raya this year? Masih dalam mood Raya kan? hehe. Alhamdulillah this year Ieja di beri kesihatan & rezeki yang baik. Pada ieja masa Raya ni la seronok dapat berjumpa family & kawan-kawan kan. Cuma biasalah masa Raya ni, j...

Post has attachment
Selamatkan Raya dengan Premium Beautiful
Selamat dapat link to this SHOM iklan Raya, bila tengok terus gelak. Nampak macam poyo jer minah tu kan tapi itulah ieja pernah rasa, risau bila pakai baju raya nampak lipatan lelemak tau huhu. Boleh spoilt mood Raya.  Cer uols tengok iklan ni ... So jom SE...

Post has attachment
Kemahuan vs Keperluan
Assalamualaikum & hi semua, Hari ini ieja nak bercerita tentang diri ieja. Sebelum itu masih belum terlambat jika ieja nak ucapkan Selamat Berpuasa buat semua kawan-kawan muslim tak kira di mana anda berada. Dah masuk hari kelima kita berpuasa kan. Alhamdul...

Post has attachment
SCKLM 2017 ~ My First Marathon Experience
Hi & assalamualaikum semua, Lately ni ramai pula kawan-kawan yang join marathon ni. Every month ada jer marathon kan. Ieja actually dah lama teringin nak join, tapi risau. Antara jogging vs hiking, ieja prefer hiking. Jogging pada ieja macam bosan. Kalau jo...

Post has attachment
Testimoni Premium Beautiful ~ Promosi Raya
Assalamualaikum & hello :) Hari ni nak cerita pasal RTW  (ready to wear)  la pula. Rasanya this year RTW for Raya makin meriah. Zaman sekarang tailor pun mahal & bukan senang nak cari yang jahit best kan. RTW jadi pilihan zaman sekarang sebab lebih banyak c...

Post has attachment
Bengkel TDC Power 3.0
InshaAllah esok kami ada anjurkan Bengkel TDC Power 3.0 untuk rakan-rakan kongsi The Diamond Circle. Rasa nervous as penganjur. Sebab berat tau tanggung jawab nak sediakan bahan for partners ni. Bertungkus lumus TDC Leaders discuss topic nak bagi kelainan d...

Post has attachment
Diamond Night 2017
Excited!!! Memang setiap tahun antara award day yang paling di tunggu-tunggu mesti Diamond Night. Masa ni nak raikan our new diamonds, Diamond Sales Manager, Double Diamond Manager & paling bermakna, Car Fund Achiever. Alhamdulillah kali ni lebih 70 TDC par...

Post has attachment
Free Trip to Gold Coast & Tangalooma Island
Hi & assalamualaikum, Kalau pernah baca di blog ieja 3 tahun lepas ada ke Gold Coast for business incentive. That was my first time to Australia. Trip yang memang happening sangat. Business partners pun semua sporting. http://www.shalizaaziz.com/2014/03/tdc...

Post has attachment
Nak Mula Business Perlu Modal Ke?
Antara soalan yang biasa orang tanya bila nak mula business, kena MODAL ke? Hari ni ieja nak share pengalaman sendiri & dari pemerhatian ieja. Mungkin betul, mungkin uols rasa tak berapa tepat. Boleh kita sama-sama kongsi kan. Ieja bagi contoh, kita kalau n...
Wait while more posts are being loaded