Profile cover photo
Profile photo
Farah Noorlin
ada sesuatu di hadapan untuk mengejar bukan lah payah tapi untuk mengekalkan agak menyeksa kan..
ada sesuatu di hadapan untuk mengejar bukan lah payah tapi untuk mengekalkan agak menyeksa kan..
About
Farah's posts

Post has attachment
what happens in work place so many type of generation X
mostly at work place have 3 type of generation baby boomers, generation X and generation Y.. why have a different ideology at work place.. for positive think because want more creative and innovative.. but the negative side so many can be reasons... another...

Post has attachment

Post has attachment
definisi of term
aku ada beberapa term atau lebih tepat perkataan yang pada aku pada suatu ketika aku faham dan ada ketika aku jadi tak faham dengan kefahaman yang aku punya tu... antara term nyer adalah ; TEAMWOK JUJUR BERSATU AMANAH BOSS LEADER  SELFISH GAP / JURANG BAD I...

Post has attachment

Post has attachment
jangan terlalu selesa di mana kita berada sekarang
okk aku dapat kerja baru di area seremban..pada mula aku masuk OK tetapi ia menjadi KO bila ada suara suara sumbang ni berkata kata...aiiiiseeyyyy tak suka tauuu ittew.... kat dalam tu ada beberapa budak baru juga sama macam aku...dan ada staff lama...tak k...

Post has attachment
tolong jaga kedudukan
meh sini aku nak cerita sikit... didalam sesebuah organisasi...mesti lah ada ketua dan semua bagai kan.. yang ketua jangan lah asyik nak cari salah staff bawahan je..cuba sesekali turun padang tengok apa pemasalahan staff ni..ni tidak kerj nak marah je.. EG...

Post has attachment

Post has attachment
new hardisk
jaga lah hardisk memasing...dan kalau boleh buat backup selalu...jangan jadi macam aku...sedih nak cerita...tapi jadikan pengajaran,, last week dalam hari rabu macam tu..pergi hantar kedai itu pon aku kena tanya pada qhamie..thanks to qhamie..sebab tunjukka...

Post has attachment
Melayu mudah lupa
Orang Melayu ni memang kan..kalau ada orang dah tolong buat banyak banyak bila tak nak buat yang sikit mula lah yang sikit tu di sebut sebut.. Mula akan mengejek touching lah apa lah itu ini lah cepat terasa lah...ppadahal orang lain dah PENAT perlu depan o...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded