Profile cover photo
Profile photo
IIUM Confessions
3 followers
3 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
Berkat Doa Di Bulan Ramadhan
Assalamualaikum dan terima kasih kepada admin jika cerita aku disiarkan. Aku intro lah sikit ye. Nama aku Dayana(bukan nama sebenar) dan merupakan pelatih Sl1m tabung haji. Tempat dirahsiakan sebab ramai kawan aku baca page ni. Nanti kantoilah sapa aku. heh...
Add a comment...

Post has attachment
Balasan Menghambakan Ibubapa
Saya Tina. Baru habis pantang bersalin anak kedua. Juga baru dibuang kerja serta merta semasa masih dalam pantang. Suami juga hanya tinggal berbaki sebulan lagi untuk berkhidmat di syarikat tempat dia bekerja kerana telah dapat surat amaran terakhir akibat ...
Add a comment...

Post has attachment
Ayahku Jiwa Muda
Assalamualaikum pembaca sekalian hehe. Saya tertarik dengan confession Hinatachan tentang kesan anime. Di sini saya nak bercerita kisah saya dengan abah saya yang boleh dikatakan berjiwa muda dan nampak muda walaupun dah masuk 50-an umurny hehe.. Maaf abah....
Ayahku Jiwa Muda
Ayahku Jiwa Muda
iiumc.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Bermalasan di Aidilfitri
Salam ‘alaik, selamat berpuasa kepada Admin IIUMC & para pembaca. Terima kasih juga sekiranya tulisan aku ni berjaya tembus untuk disiarkan di IIUMC. Aku tertarik dengan artikel “Tetamu Dirumah Ibu Bapa”, sebab perkara yang sama jadi dengan aku, setiap tahu...
Bermalasan di Aidilfitri
Bermalasan di Aidilfitri
iiumc.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
4 Flat
Assalamualaikum. Post ni aku nak share antara tips-tips yang kawan-kawan aku amalkan. Diorang ni memang superb lah. CGPA semua mantap-mantap. SOLAT. Dengar je azan, dia terus ke bilik air nak ambil wudhu’. Nak pakai telekung tu, sempat ajak berjemaah bersam...
4 Flat
4 Flat
iiumc.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Luahan Hati
Salam semua. Untuk pengenalan, nama aku Insyirah. Lebih dikenali sebagai Ins. Berumur 25 tahun. Masih bujang dan bekerja di tengah bandar Kuala Lumpur. Aku tak tahu camne nak mulakan confession aku ni, tapi sejujurnya aku penat. penat nak menjawab soalan or...
Luahan Hati
Luahan Hati
iiumc.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Introvert
Salam. TQ admin jika siarkan confession aku kat page hang. And thanks kepada sesiapa yang sudi meluangkan masa untuk baca luahan aku ini. Aku introvert. Sangat introvert. Aku akan okey dengan somebody hanya jika orang yang approach aku dahulu. Then barulah ...
Introvert
Introvert
iiumc.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Kehidupan Selepas Ketiadaan Ibu
Assalamualaikum w.b.t. Hari ni rasa nak taip kisah aku dan family aku. Just nk share dgn korang. Kalau kisah aku ni panjang sangat, aku minta maaf. Aku berasal dari Semenanjung, perempuan berumur lingkungan 20 lebih. Mempunyai 8 beradik dan sekarang tinggal...
Add a comment...

Post has attachment
Mana Silapnya?
Terima kasih admin sebab sudi kisah aku didengarkan (cerita aku ni ada unsur2 sedih, keliru & cliché). Aku ni tak pandai sangat nak bercerita. Tapi aku akan cuba sehabis baik supaya masalah yang aku cuba sampaikan ni mudah difahami. Banyak kali hal ini terj...
Mana Silapnya?
Mana Silapnya?
iiumc.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Realiti Ibubapa Muda Sekarang
Salam, Terima kasih la siarkan confession saya ni. Takde apa cuma nak share observation saya tentang sikap ibu bapa dalam mendidik anak2. Mohon maaf kalau tajuk agak kasar.  Saya takda anak lagi, belum kahwin tapi suka baby, dan kanak2. Straight to the poin...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded