Profile

Cover photo
Aznan Sd
20 followers|54,042 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

Aznan Sd

Shared publicly  - 
 
Assalamualaikum / Salam sejahtera... Haa... ni ada berita nak kongsi..sharing is caring kan. Siapa yang pernah terfikir nak berniaga? Berniaga merupakan ibadah dan sunah nabi. Ada tak yang mengalami sindrom ingin bernia...
1
Add a comment...

Aznan Sd

Shared publicly  - 
 
السلام عليكم Salam Sejahtera "...Kami makan cookies..." "...Kami main bowling..." "...Kami bukan sekadar blogger..." Yeay...hari yang dinantikan telah tiba. Memang aku menantikan event kali ni. Aku memang ...
1
Add a comment...

Aznan Sd

Shared publicly  - 
 
Assalamualaikum / salam sejahtera Minggu lepas timbang berat badan untuk program 'Biggest Loser' anjuran Kelab Kakitangan jabatan...dan... WALAWEH...memang dah agak dah...berat aku berada pada KEMUNCAKnya...padanlah selua...
1
Add a comment...

Aznan Sd

Shared publicly  - 
 
Assalamualaikum / Salam sejahtera Malam tadi masa kelaparan, keluar pi kedai mamak ( Restoran Nasi Kandar An-Nur) dekat kawasan rumah ni...tetiba terpandang MURTABAK ada pelanggan dok makan masa aku tengah dok cari ...
1
Add a comment...

Aznan Sd

Shared publicly  - 
 
Assalamualaikum / Salam sejahtera huh kesibukkan melanda...nak update blog pun tertangguh...masih nk cerita pasal pengalaman kemabara ke taman negara... hehehe... mungkin ramai yg dah tahu... untuk kembara kali ni C...
2
Add a comment...
In his circles
26 people
Have him in circles
20 people
Farah Mansor's profile photo
Danish Mikael Mohd Zaidi's profile photo
Rozana abu hassan's profile photo
moobing Panda's profile photo
farah farhana mohamad sanusi's profile photo
Yantee Othman's profile photo
Irna Nurasikin's profile photo
Ammar Faris's profile photo
Zulhaimi Oliver Abdullah's profile photo

Aznan Sd

Shared publicly  - 
 
السلام عليكم / Salam Sejahtera "Once a Frees, always a Frees..." Sudah hampir 22 tahun aku tak menjejak kaki di bumi bertuah ini. Pada 1 Mei 2016 yang lalu aku berkesempatan kembali ke bumi bertuah ini. Fre...
1
Add a comment...

Aznan Sd

Shared publicly  - 
 
السلام عليكم Salam Sejahtera Apa khabar semua? sekali lagi nak cerita pasal migrain ni. Dulu dah pernah cerita sikit, kali ni nak cerita lebih sikit lah. Maklumlah sekarang ni musim panas yang melampau kan. Jadi...
1
Add a comment...

Aznan Sd

Shared publicly  - 
 
entri pekasam...hehehehehe
 ·  Translate
Assalamualaikum / Salam Sejahtera Aku mula terjebak dengan dunia blog ini pada tahun 2009. Masa tu aku baru pindah berkerja di Kuala Lumpur. Rakan sepejabat aku yang sebenarnya punya angk...
1
Add a comment...

Aznan Sd

Shared publicly  - 
 
Batman vs Superman
 ·  Translate
Batman vs Superman.. Fuh..aku memang suka tengok filem² superhero ni...memang dari kecik asyik dok berangan jadi superhero kan...Jadi filem² genre macam ni memang sesuatu yang dinantikan... Tapi sebelum aku nonton filem ni,...
1
Add a comment...

Aznan Sd

Shared publicly  - 
1
Add a comment...
People
In his circles
26 people
Have him in circles
20 people
Farah Mansor's profile photo
Danish Mikael Mohd Zaidi's profile photo
Rozana abu hassan's profile photo
moobing Panda's profile photo
farah farhana mohamad sanusi's profile photo
Yantee Othman's profile photo
Irna Nurasikin's profile photo
Ammar Faris's profile photo
Zulhaimi Oliver Abdullah's profile photo
Links
YouTube
Contributor to
Basic Information
Gender
Male
Apps with Google+ Sign-in
  • STRIKERS 1945-2
  • DomiNations
  • Marvel Puzzle Quest Dark Reign
  • Gods of Rome
  • MARVEL Contest of Champions
  • Township