Profile cover photo
Profile photo
Ugebrev for Ledige
71 followers -
Ugebrev for Ledige - nyheder og inspiration for alle der søger nye udfordringer
Ugebrev for Ledige - nyheder og inspiration for alle der søger nye udfordringer

71 followers
About
Communities and Collections
Posts

Post has attachment
Odense Kommune søger IT Sikkerhedsansvarlig til Fællessekretariatet. Du skal have erfaring indenfor området, og har du denne erfaring fra en anden offentlig arbejdsplads, er det en fordel. "Har du erfaring med it-sikkerhedsarbejde, gerne indenfor det offentlige, og brænder du for at arbejde med et område, der er højaktuelt og i rivende udvikling, er du måske vores nye it-sikkerhedsansvarlig."

#dkjob #jobdk #odense #itsikkerhed

https://www.odense.dk/job?VacancyID=20041

Post has attachment
Odense Kommune søger en akademisk projektkoordinator til bystrategi omkring Vollsmose. "Dine opgaver er mange og forskelligartede, herunder projektstyring, styring af leverancer, mødeforberedelse, udarbejdelse af oplæg, referatskrivning, kommunikations- og formidlingsrelaterede opgaver. I dagligdagen vil du være den nærmeste sparringspartner for sekretariatschefen."

#dkjob #jobdk #odense

https://www.odense.dk/job?VacancyID=20027

Post has attachment
Vestjylland er et vidt begreb, men Nielsen & Wadsbach søger en IT Driftskonsulent til en "virksomhed i Vestjylland". Du skal have styr på Windows Server (måske er du MCSA certificeret?), Citrix og VM Ware. "Som IT-Driftskonsulent vil du indgå i et erfarent og dedikeret support-team, der til daglig håndterer support, opsætning og vedligeholdelse af servere, netværk, Pc´er og print. Opgaverne indeholder bl.a. patchning og overvågning af servere og pcére, sikkerhed og backup."

#dkjob #jobdk #vestjylland #windowsserver #netværk #vmware #citrix

http://nielsenogwadsbach.hr-skyen.dk/show-job/37396
IT-Driftskonsulent
IT-Driftskonsulent
nielsenogwadsbach.hr-skyen.dk

Post has attachment
Mars Danmark søger en ordrebehandler med SAP-erfaring til et vikariat frem til september 2019. "Vi søger dig, som er vant til at sidde med ordrebehandling i en FMCG virksomhed hvor tingene går stærkt. Du er vant til at prioritere dine opgaver og arbejder struktureret. Du vil være i løbende dialog med logistik partneren samt sælgerne, tage hånd om reklamationerne og sørge for materiale til butikkerne."

#dkjob #jobdk #sap #erp #københavn

https://www.randstad.dk/jobs/ordrebehandler-soges-til-orestaden_kobenhavnfrb_5803/

Post has attachment
FOF søger Digital markedsføringskonsulent til Sjælland. Styr på betalt annoncering via facebook vil man givetvist sætte pris på. "Vi søger en engageret og kompetent person, som kan være med til at udvikle FOF’s digitale markedsføring på fem selvstændige FOF-skoler på Sjælland. Du får en fysisk arbejdsplads på hver af de fem FOF-skoler, der har kontor i henholdsvis Slagelse, Taastrup, Køge, Rungsted og Gentofte."
#dkjob #jobdk #københavn #Slagelse #Taastrup #Køge, #Rungsted #Gentofte #facebook #marketing

https://www.kommunikationsforum.dk/kommunikation-job/fof-markedsfoeringskonsulent

Nordjyske i Aalborg søger en product manager med teknisk kant til Nordjyske.dk (web, mobil, app). Har du kendskab til HTML, CSS og Javascript samt Lean eller en agil udviklingsmetode som Scrum står du godt. "Du brænder naturligvis for den digitale verden, og vi forestiller os, at du har en videregående uddannelse indenfor IT, fx Interaktive Digitale Medier. Vi forventer, at du har minimum 5 års erfaring med product management. Vi har høje krav til dig faglighed, men kan til gengæld tilbyde vide rammer og et stort ansvar. "

#dkjob #jobdk #aalborg #marketing #html #css #javascript #prototyping

https://www.linkedin.com/jobs/view/994398970/

Post has attachment
Samvirke søger madredaktør - din baggrund kan være mangeartet:-). "Har du kærlighed til både den klassiske krebinet og alt det nye ikke-kød? Kan du skille skidt fra kanel i en omkringfarende ernæringsdebat og med overbevisning sætte tingene på plads? Mestrer du både den store baggrundsartikel, der tager citater i den øvrige presse og den lille webhistorie, der løber løbsk på et socialt medie? Så er jobbet som madredaktør på Samvirke noget for dig."

#dkjob #jobdk #københavn #albertslund #marketing

https://www.kommunikationsforum.dk/kommunikation-job/samvirke-madredaktoer

Post has attachment
Godt nyt! Traineeordningen er forlænget, og er nu gældende i hele 2019. Det er partierne bag beskæftigelsesreformen blevet enige om i en aftale som blandt andet også omfatter en øget indsats for jobparate kontanthjælpsmodtagere. Der er afsat 100 mio. kroner til udmøntning af tiltagene.

Det falder jo rimelig godt i tråd med, at to arbejdsmarkedsforskere i et indlæg hos Ugebrevet A4 argumenterer overbevisende for, hvorfor beskæftigelsesindsatsen ret ofte bliver forpurret af politiske og bureaukratiske krav. Endelig har DA Analyse kortlagt hvor virksomhederne har sværest ved at rekruttere medarbejdere.

Sidst men ikke mindst: Der er lidt færre ledige jobs slået op end der plejer. Det er helt normalt, når jul og nytår nærmer sig....

Læs ugens Ugebrev her:
🔗 https://mailchi.mp/ugebrevforledige/242

Post has attachment
KMD søger Scrum Master med arbejdssted i Odense. "Vil du være en del af Danmarks største IT-udviklingshus? Vil du være en del af en virksomhed, hvor der er højt til loftet og hvor du får mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt? Vil du arbejde agilt og være med til at sætte nye standarder for fremtidens IT-løsninger? Så er du måske vores nye Scrum Master."
#dkjob #jobdk #odense #scrum
https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/4898151

Post has attachment
Miljø- og Fødevareministeriet søger IT-projektleder, arbejdssted: Glostrup. Er du PRINCE2 certificeret er det en stor fordel. "Har du lyst til at arbejde med IT i en styrelse, der arbejder med hele fødevarekæden fra jord til bord under stor politisk og mediemæssig bevågenhed? Vil du være med til at udvikle og vedligeholde styrelsens IT- og forretningssystemer og bidrage til at sikre brugervenlige og sammenhængende digitale løsninger samt effektive arbejdsgange. Er du målrettet, og har du en struktureret tilgang til opgaveløsning? Så er du måske vores nye medarbejder i IT i Fødevarestyrelsen. "
#dkjob #jobdk #københavn #glostrup #prince2
https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5001&ProjectId=118048&DepartmentId=8020&MediaId=5
Wait while more posts are being loaded