Profile cover photo
Profile photo
mummy to be
18 followers
18 followers
About
mummy's posts

Post has attachment
Packing and Miss P
Ada yang dah balik beraya ke saya masih packing tak siap2... nak packing baju baby yg paling banyak..beg dia pling besarr baju raya dia lagi banyak dari ibu..hehe hehe..raya mana? oh..Miss P lepas bersalin..dia mai 28/April selepas 3 bulan Miss P tak menjen...

Post has attachment
pcos again?
lama tak muncul disini period last hujung bulan 4 then sampai skrg non hado bedebar2 jgk nak cek upt BFN 5-6 kali jgk cek...hehe..risau jgk..ni baru nak benapas..hehe.. tp kalau positif pun redha je..cuma risau sebab czer aritu kan...masih ngilu2 lg so..mak...

Post has attachment
i am mummy now
alhamdulillah almost 2 month dah jadi mak orang... Healthy baby girl 2.8kg =) Masih teringat last year...powerwalk sambil dengar lagu when you believe..sambil meleleh air mata.. alhamdulillah Allah makbulkan sudah impian tu Untuk kawan2 yg  masih  menanti.....

Post has attachment
mulut orang....
kadang2 kita kena balas balik si mulut jahat ni atau kita yang makan hati sambil2  doc tenyeh2 perut scan baby last monday..sambil doc membebel pasal orang yang mulut jahat ni doc citer pasal kak ipar pun dia ttc...and mcm mana org keliling sgt tak menjaga ...

Post has attachment

Post has attachment
mummy to be commented on a post on Blogger.
insyallah ada hikmah yg paling indah semua ni...hugs..wuwuw..kite nak six pack jgk...dah seramss tgok pnimbang skrg..hehe

Post has attachment
mummy to be commented on a post on Blogger.
happy birthday to you. kakak cantik! ;)

Post has attachment
mummy to be commented on a post on Blogger.
semoga Allah beri rezeki yg dinanti kali ni ..insyAllah...take care kakak..=)

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded