Profile cover photo
Profile photo
LoNa FrEak
21 followers
21 followers
About
Posts

Post has attachment
DELAY CORD CLAMP - MELEWATKAN PEMOTONGAN TALI PUSAT BAYI
Sebenarnye dh la dok baca pasal Delay Cord Clamping ataupon Bahasa
melayu nye melambatkan pemotongan tali pusat bayi…even aku dh 2 kali melahirkan
ank. Ni baru aku rajin2 gugel psl DCC. Mana tau de rezeki lagi satu bole
request kat doctor/bidan yg sambut ba...
Add a comment...

Post has attachment
10 PERKARA PENIAGA IG YANG ANNOYING...
sejak aku de IG macam2 manusia aku tgk...jual macam2...dari hujung rambut sampai hujung kaki...lepas tu IG ni pon bagus sebab kalau korang nak cari sesuatu...just hashtag je...ceewaahhh dah pandai sekrang ni... tap uollsss de satu perkara yang membuatkan ak...
Add a comment...

Post has attachment
TIPS MINUM 8 GELAS SEHARI SEMASA BERPUASA
Agaknye belom
terlambat lagi aku nk wish Selamat Berpuasa kepada semua umat Islam…haaa…akhirnya
bulan yang dinantikan oleh aku atau pon Muslim yang len dh tiba jugak… Dalam berpuasa nak
jugak kene jaga kesihatan seperti biasa…tap jgn over do it dh la…ikot k...
Add a comment...

Post has attachment
THANK YOU NUFFNAG
rasa dh lama x update blog sbb bz keje n baru balik dri outstation kat Singapore...bile cek nuffnag wahhh tengok selambak iklan dia bg kat kite...huhuhu...terharu sgt...ececece...mcm pe je kan...at least Nuffnag recognize gak blog ni utk bg byk iklan...
Add a comment...

Post has attachment
TIPS DAN PANDUAN MENDIDIK ANAK-ANAK 1 HINGGA 6 TAHUN
kat sini aku nk share satu tips or kaedah mcm mn kite as a parents untuk mendidik or mengajar anak2 kite dri kecik lagi...kata pepatah 'meluntur buluh biar dari rebungnya'... betol x?? so as parents kite kene bijak dan kreatip untuk mendidik anak2 kita supa...
Add a comment...

Post has attachment
MOMMY'SIGNATURES 1ST GIVEAWAY BY EYRASAHA
nak coklaatttt...hehhee
Add a comment...

Post has attachment
HAPPY BESDAY TO ME...
Haaa...sungguh x sangka hari jadi aku akhirnye disambut jugak...sebenrnye dah lama x berapa minat nak celeb2..sejak dh tuo ni...tua ke...hehehehehe...event notify kat FB pn aku hide birthday sbb xnk nnt org wish byk2 kat FB...bajet retis jek... nway thanks ...
Add a comment...

Post has attachment
TM FUN RUN 2015
Date: 31st May 2015 Venue: Putrajaya Distance: 10km hoolaaa...nak update psl larian hari tu...ekceli utk event TM Run ni pada awal aku x reg pon...sbb aku dh join tahun lepas...ingat x?? kat sini cerita psl tahun lepas... lgpon baju dia pn design yang sama ...
Add a comment...

Post has attachment
LATIHAN ATAU SENAMAN YANG WAJIB UNTUK KELIHATAN GOJES
skang ni rasanye ramai dh tau aktiviti2 senaman atau work out yang membolehkan uolls kelihatan gojes ala2 Scarlett...sape tu?? g la gugel... Exercise yang ngah fames skang ni ialah Squat..pe jadah nama Squat tu...ni bukan skuad polis tu ye...tu utk abang2 p...
Add a comment...

Post has attachment
KELEBIHAN MINUM TEH HIJAU SETIAP HARI
Apa itu teh hijau??teh berwarna hijaukah?teh
ais kah?teh o beng ka?hehehhee…lately aku lepas makan mesti minum teh hijau Bahasa
omputihnye GREEN TEA…hehehe…dulu mcm rasa xleh telan je green tea ni…tap bile
tgk opismate ni dok hari2 minum aku pon try…kebetul...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded