Profile cover photo
Profile photo
Team Blogpadu
About
Team's interests
View all
Team's posts

Post has attachment

Post has attachment
GAMBAR PORSCHE PANAMERA CANTIK DAN ELEGAN ! MESTI TENGOK !
GAMBAR PORSCHE PANAMERA CANTIK DAN ELEGAN ! | Tadi, masa aku tengah scroll facebook. aku ternampak Gambar Porshe Panamera ni. sekali tengok dah terpegun dengan design dan kualiti yang ada pada Porsche ni. kalau korang mampu, beli lah satu . aku pun nak beli...

Post has attachment

Post has attachment
SINOPSIS DRAMA HIKAYAT CINTA SI PEMATAH HATI ! BEST CERITA NI !
SINOPSIS DRAMA HIKAYAT CINTA SI PEMATAH HATI ! | Drama yang di tayangkan di astro ini semakin mendapat tempat dalam kalangan rakyat Malaysia . Mana tidaknya drama ni kan penuh dengan adegan sweet di antara pelakon Alif satar dan Nabila Razali. ye ! aku tau ...

Post has attachment

Post has attachment
HARGA XIAOMI REDMI 4A DI MALAYSIA - CARA BELI PHONE XIAOMI !
Jenama Xiaomi semakin mendapat tempat dalam kalangan rakyat malaysia terutamanya. Jenama ini semakin di kenali kerana corak dan design telfon bimbit yang di perkenalan amatlah menarik perhatian. Harganya juga berpatutan ! itu yang penting tu . Ramai di anta...

Post has attachment

Post has attachment
PELAKON DAN SINOPSIS DRAMA HIKAYAT CINTA SI PEMATAH HATI ! BEST CERITA NI !
PELAKON DAN SINOPSIS DRAMA HIKAYAT CINTA SI PEMATAH HATI ! | Aliff  in the house yaall !  hehehe . aku tau ramai yang nak tengok drama Hikayat Cinta Si Pematah Hati ni kan sebabnya ada aliff satar sebenarnya . hehe Drama baru ini menggantikan drama Cik serb...

Post has attachment

Post has attachment
BIODATA AZREL ISMAIL PELAKON DRAMA CUCU TAUKE BERAS ! KACAKNYA !
BIODATA AZREL ISMAIL PELAKON DRAMA CUCU TAUKE BERAS • Sebenarnya Azrel Ismail ini adalah antara pelakon kegemaran rakyat malaysia. Banyak drama lakonan beliau menjadi hit atau trending dalam kalangan rakyat malaysia . Jadi, mesti ramai yang nak berkenalan d...
Wait while more posts are being loaded