Profile cover photo
Profile photo
Team Blogpadu
6 followers
6 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
[ LIVE ] Konsert Gegar Vaganza 5 Minggu 2
Konsert Gegar Vaganza 5 Minggu 2 . Seperti biasa. malam ahad akan ada konsert gegar vaganza yang telah memasuki minggu kedua. untuk kali ini, kelainan yang dilakukan adalah penajanya bukan lagi Dato Sri Vida yang digantikan oleh Dato Aliff Shukri. Bagi yang...
Add a comment...

Post has attachment
Arena Panggang Astro Episod 1
Arena Panggang Astro Episod 1 . Minggu lepas sudah bermula tayangan rancangan lawak terbaru untuk astro arena. Nama rancangan tersebut adalah arena panggang. kenapa nama dia macam tu ? entahlah. aku pun tak tahu . hehe Rancangan ini berkonsepkan rancangan d...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Konsert Gegar Vaganza 5 Minggu 1 FULL
Konsert Gegar Vaganza 5 Minggu 1 FULL . Malam semalam telah mencetuskan satu fenomena baru apabila konsert gegar vaganza musim ke 5 telah kembali bersiaran. Memang padu dan saya rasa ramai yang setuju mengenai peserta yang bertanding kali ini memang power-p...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Live Streaming Anugerah Planet Muzik 2018
Live Streaming Anugerah Planet Muzik 2018 . Malam ini, akan berlangsungnya Anugerah Planet Muzik yang merupakan anugerah yang dinanti-nantikan oleh peminat-peminat muzik di rantau Asia tenggara ini. APM menghimpun karya-karya dari 3 negara dalam satu pentas...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Live Streaming Manchester United vs Wolves Premier League 22.9.2018
Live Streaming Manchester United vs Wolves Premier League 22.9.2018 . Malam ini perlawanan liga perdana inggeris berlangsung seperti biasa. aku pilih nak share link manchester united menentang wolverhampton. Manchester united kini dalam rentah terbaik pasuk...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded