Profile cover photo
Profile photo
Ove Christensen
283 followers
283 followers
About
Ove Christensen's posts

Post has attachment

Hvad er den bedste ressource om 'Samarbejde' - eller kollaboration - på/med Chromebooks/Google Suite? I må have tonsvis af ressourcer - jeg leder efter de absolut bedste til uv-forløb.

Post has attachment
En stor dag i dag - ikke pga. afstemning i GB, men pga min nye follower : )
Photo

Post has attachment
Lidt kort om #digitaldannelse eller snarere om #dannelse som modbegreb til digital dannelse.

Post has attachment

Post has attachment

Hjælp søges: Jeg har en google+ gruppe og her har jeg pinned et indlæg. Nu vil jeg fjerne den pin og pin'e et andet indlæg. Men det ser ud til, at pin muligheden er fjernet. Den kommer ikke frem, når jeg klikker menuknappen i et indlæg. Nogen der har foklarig og - endnu bedre - kan fortælle, hvor pinfunktionen er blevet af?

I denne gruppe er der et link til en Edcampmappe i Google drev. Klik på 'Om gruppen' og det vil vise sig.
I denne mappe ligger der en 'Tjekliste for afholdelse af EdcampDK' - Den fungerer samtidig som en slags dagsorden for afholdelse af mødet den 17. maj kl. 14:30 på Campus Roskilde

HJÆLP: Jeg ved godt, det er vanvittigt. Men jeg prøver at lave en hjemmeside i de nye Google Site (eller det gamle for den sags skyld).
Jeg har indkøbt mig en dejlig URL, hvor jeg har tænkt at sitet skal ligge. Men jeg kan ikke se, at jeg kan publicere mit site på min adresse/domæn (hvis det er det samme). Hvordan pokker gør man det? - Det kan vel ikke passe, at alle google sites skal ligge i google.sites.......??????

Post has attachment
Hvornår skal vi holde møde om planlægning af Edcamp i København? Edcampen skal ligge sidst i august - tidligere er blevet foreslået 26 august - eller i begyndelsen af september.
Men planlægningen skal i gang nu.
Deltag i Doodlen, og du er med i arrangementskomiteen.
Wait while more posts are being loaded