Profile

Cover photo
Marit Letnes
723 followers|65,627 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Pinned

Marit Letnes

Shared publicly  - 
 
GRATIS WEBINAR FOR INNHOLDSFOLK
Å skrive lenker som "klikk her" og "les mer" er en dårlig idé, men vet du hvorfor?
Hva kan eyetrackingstudier fortelle oss om lesemønster?
Hvordan øke sjansen for at folk forstår teksten du gir dem? 
Marit A. Letnes fra Innholdsskolen gir deg sine beste tips. 
 ·  Translate
This Hangout On Air is hosted by Marit Letnes. The live video broadcast will begin soon.
Q&A
Preview
Live
Slik skriver du brukervennlige nettekster
Wed, April 20, 2016, 1:00 PM
Hangouts On Air - Broadcast for free

1
2

Marit Letnes

Shared publicly  - 
 
Må en ha innsikt i alt firmaet ditt driver med for å lede det på en bra måte? +Tom Egil Martinsen  i +Renommé Communication deler tankene sine om viktigheten av å alltid lære.
 
Når sjefen blir "læregutt" igjen.

I det siste har vi sett at en rekke ledere er byttet ut i media- og kommunikasjonsbransjen. Og flere blir det nok. Den enorme digitale utviklingen er årsaken. Er dette en helt naturlig utvikling eller sover sjefene i timen? Det sier seg selv at det er vanskelig å lede en bedrift hvis man ikke forstår bedriftens produkt og fremtid, selv om man har dyktige medarbeidere.
Vi sjefer blir nødt for å ta oss sammen. For å kunne lede er mange av oss nødt for å lære av våre nærmeste medarbeidere. Men det krever kanskje litt mot å be om hjelp om trivelle "problemer" av egne kolleger. Det blottlegger at sjefen ikke er den mest kompetente på mange områder. Men alternativet er å bli hengende enda lenger etter til strikken ryker.
Sjefens rolle er jo langt mer enn faglig kompetanse, men hvis kompetansen om egne produkter/tjenester blir for lav, så får man et problem.
Jeg sitter vel selv ikke så utsatt til sidene jeg er majoritetseier, styreleder og daglig leder, men to ganger i året har jeg likevel møte med meg selv for å diskutere om jeg fortsatt er kapabel til å lede selskapet videre. Eventuelt hva MÅ jeg bli bedre på?
Jeg er heldig som har mange veldig dyktige medarbeidere som jeg til stadighet kan plage med dumme spørsmål. Jeg blir på mange måter en læregutt igjen.
Foreløpig har jeg kommet til: at så lenge jeg vet hva jeg ikke forstår så går det å lede selskapet videre. Men i det jeg skjønner at jeg ikke vet hva jeg ikke forstår, så må jeg finne på noe. Man kan ikke klare å utvikle en bedrift med et slikt utgangspunkt.
Nå går jeg og plager +Anne Aaby litt om Google+ igjen :-)
 ·  Translate
1

Marit Letnes

Shared publicly  - 
 
Hangout in real life! Bli kjent med Løkka og godtfolk på en ny måte. Det er bare å slenge seg med! f.eks +Ida Aalen +Beathe Due +Endre Fehn +Sven A Lindalen 
 
Renommé-jentene inviterer til Oslos første offisielle PUB-HIRL!

- 26. juni er du ønsket til Pubcrawl på Løkka!


Hva: HIRL (Hang Out in Real Life)
Når: 26. juni kl 19.30
Oppmøtested: Aku-Aku på Grünerløkka (Thorvald Meyers Gate  32 - Oslo)

Du møter oss til en berikende kveld hvor vi loser deg gjennom Grünerløkkas kjente og mindre kjente steder!
Det gjelder å henge med, for svingende, kun 30 minutter gis på hvert sted (med unntak av enkelte oaser).

Om du ikke rekker oppmøtestedet, sjekk http://gplus.to/LiseMarie eller http://gplus.to/anne - Vi sier fra hvor vi er i løpet av kvelden. 
 ·  Translate
3
Beathe Due's profile photoMarit Letnes's profile photo
4 comments
 
klart det! :)

Marit Letnes

Discussion  - 
 
I need my billing info, my receipts. I have deactivated my account and I seems I have to give you my card number to get access to my billing info. Could you please just mail me my two receipts?
1
Leadpages's profile photo
 
Hi +Marit Letnes , thanks for reaching out!

I can certainly email you those receipts. I've found your account using your name and I will send the receipts to your account email address.

I hope this helps! Please let us know if there is anything else we can help you with.

Best Regards
The Leadpages Team
LO
Add a comment...

Marit Letnes

Shared publicly  - 
 
Other stuff · Harvard Library Innovation Lab blog · Radio Berkman podcasts · Harvard Library Lab podcasts · KMWorld columns · Joho the Newsletter archive · World of Ends · Myth of Interference · NPR c...
1

Marit Letnes

Shared publicly  - 
 
<3 <3 <3! +Heidi Enger 
1

Marit Letnes

Shared publicly  - 
 
Jeg liker å lese hva sjefen min +Tom Egil Martinsen  ser etter når ansetter. Det kan være litt anderledes enn det du tror.
 
Vi har gjort flere ansettelser de siste to månedene, og ti ble ansatt hos oss i 2011. Hva legger vi i Renommé Communication vekt på når vi ansetter?

Jeg skal ikke gå inn på alle selvfølgeligheter som rekrutteringsselskapene sier er viktig. Dette er mine personlige refleksjoner om ansettelser i Renommé gjennom 20 år.

1. Pass på at du kan din egen historie og bakgrunn til fingerspissene. Ikke for at intervjuet skal ta kort tid, men fordi vi ønsker å bli kjent med flere sider av deg som person. Mange har en tendens til å bli veldig raskt ferdig med å fortelle om seg selv. Og er du for rask, blir ikke vi kjent med hele personen. Vier alle forskjellige personer i forskjellige settinger. Det gjør ikke noe om du forteller om en situasjon hvor du ikke var ”helt på nett”. Du har sikkert ikke driti deg mer ut enn jeg har gjort likevel :-)

2. Vis at du virkelig har lyst til å jobbe hos oss. Engasjement selger alltid! Gjør god research om selskapet. Klarer du å kommunisere i intervjuet at du har forstått hva Renommé prøver å få til, så har du kommet et godt stykke på vei. Ofte kan man være litt nervøs i en intervjusituasjon, men etter min mening er det intervjuer sitt ansvar å skape en løs tone som gjør at samtalen flyter.

3. Har du kommet til intervju, så har du blitt vurdert til å ha den kompetansen som selskapet trenger, eller vi har sett et potensial. For oss kan en person med et uforløst potensial være like spennende som en som har alle de "riktige"merittene fra før. Men da må du overbevise oss om at du virkelig er villig tilå legge bredsiden til!

4. Vi har fem verdier som vi prøver å leve etter, og som skal skape en kultur i selskapet. Det er selvfølgelig ikke en prioritert rekkefølge på dem. Vi skal være:innovative, lekne, respektfulle, proaktive og jordnære (Hvordan vi har kommet frem til disse verdiene krever nok et eget innlegg). Alle trenger ikke å ha alle verdiene, men det er disse selskapet totalt sett ønsker å bli assosiert med.

5. Skulle du ikke få jobben, betyr det absolutt ikke at du ikke skal søke igjen! Det er mange ting som avgjør hvem som får en stilling. Det er få ganger begrepet "timing is everything" betyr mer enn akkurat under en ansettelse. Vær klar over at de fleste som ansetter synes dette er vanskelig,og det er mange tanker som flyr frem og tilbake i løpet av denne prosessen.

Lykke til!
 ·  Translate
2
Marit Letnes's profile photo
 
Bevis på at det er høy takhøyde på +Renommé Communication når sjefen skriver: "Det gjør ikke noe om du forteller om en situasjon hvor du ikke var ”helt på nett”. Du har sikkert ikke driti deg mer ut enn jeg har gjort likevel :-)" 

Tenk på det når du sitter der og svetter og tenker "Håper de liker meg!" Det er helt nødvendig å tryne, lære, så lenge du ikke gir deg, fortsett å gå fremover! :)
 ·  Translate

Marit Letnes

Shared publicly  - 
 
Gratulerer med dagen til +Hanne Kristine Fjellheim Du får en youtubevideo i gave. Kos deg i the big apple!
 ·  Translate
1
Marit Letnes's profile photo

Marit Letnes

Shared publicly  - 
 
<3!
Sorry hipsters, your dad was the original hipster and he was killing it back in the day. When you submit your materials, you grant Dads are the Original Hipsters a non-exclusive, irrevocable,...
3
RA pouder's profile photo
 
jøss
Basic Information
Gender
Female
Links