Profile cover photo
Profile photo
norlia mohd yusoff
39 followers -
aku yang selalu tak fokus
aku yang selalu tak fokus

39 followers
About
norlia's posts

Post has attachment
BAJET TRIP KE BANDUNG PART 4
Assalamualaikum dan salam sejahtera. Lepas floating market, kami terus balik ke guesthouse untuk rehat, tapi di pertengaha jalan kak Naza suggest untuk pergi berurut. Kami okeh je. Pak Rohman bawak kami ke sattu tempat urut ni. masa mula-mula kami sampai me...

Post has attachment
BAJET TRIP KE BANDUNG PART 3
Assalamualaikum w.b.t Hari kedua kami bergerak semula menuju ke Bandung. Pak Rohman dah susun elok jadual perjalanan kami untuk menjimatkan masa. Bagus Pak Rohman ni, dia bagi tau mana tempat yang berbaloi untuk di lawat dan tidak berbaloi untuk di lawat. C...

Post has attachment
BAJET TRIP KE BANDUNG PART 2
Assalamualaikum w.b.t Flight kami pada hari rabu pada pukul 6.50 pagi. Selasa malam kami dah terpacak kat KLIA 2. Ni semua gara-gara tak ada orang nak hantar pergi airport subuh-subuh hari. Tapi satu malam kami tak tidur. Aku tak ingat kami lepak kat restor...

Post has attachment
BAJET TRIP KE BANDUNG PART 1
Assalamualaikum w.b.t. Alhamdulillah, 7 Oktober 2015 hingga 11 Oktober 2015, aku berjaya menjejakkan kaki ke Bandung Indonesia buat pertama kalinya. Sebenarnya orang yang beriya nak ke Bandung adalah kawan baik aku masa sekolah. Tapi akhirnya beliau yang ta...

Post has attachment
Berakhirnya kisah Johor Bahru 2015
Assalamualaikum w.b.t. Alhamdulillah, kami semua selamat kembali ke tempat asal masing-masing. Tiga bulan lepas aku ada cerita kat entri [klik sini] sama ada keputusan yang management buat akan berubah atau tak. Jawapannya memang tak. Aku dan Fiqa balik ke ...

Post has attachment
BILA HATI TIDAK INGIN PULANG
Assalamualaikum w.b.t Rasanya masih tak terlambat untuk aku ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada seluruh umat islam di donia. Maaf la. Lately hagak sibuk yang sengaja di adakan. Kehidupan berubah 360 darjah. Perubahan drastik yang aku sendiri tak pas...

Post has attachment
Apakah yang menarik di Johor Bahru?
Assalamualaikum w.b.t. Alhamdulillah..hari ni aku di beri kekuatan untuk bukak laptop yang dah berhari duduk dalam peti besi. Ape kes laptop duduk dalam peti besi? Haaaaaa..nampak tak ciri-ciri keselamatan yang aku terapkan dalam diri? (puihhhh!!!) Aku dah ...

Post has attachment
FORMULA TARIK REZEKI
Assalamualaikum w.b.t Tu dia!! Tu dia!! Tu dia!! Mood nak menaip dah sampai setelah berkurun berabad lamanya meninggalkan blog sendiri. Kalaulah blog ni pandai bercakap, berbakul-bakul agaknya aku kena maki. Ada blog tapi malas nak update. Kata nak kongsi i...

Post has attachment
Lagi parah dari putus cinta.
Assalamualaikum w.b.t Ade perkara lagi teruk dari putus cinte ke? Yes. Memang ada. Hilang kucing kesayangan memang lagi teruk aku rasa daripada putus cinta. Tengok kucing same warne dengan kucing aku mula la air mata ni nak meleleh. Drama kuat nau aku nih. ...

Post has attachment
No more entry about GREAT STORY ~ gINGER The Cat
Assalamualaikum w.b.t Biar gambar berbicara........ Ni semua gambar oyen dari kecik sampai la hari die hilang. Tak tau ke mana dia pergi. Sedih usah di kenang. Rasa macam hilang anak. Dari kecik aku bela dia sampai jadi gendut. Oyen manja dengan orang tapi ...
Wait while more posts are being loaded