Profile cover photo
Profile photo
Juice BV - web- & software applicaties
10 followers -
Juice BV realiseert web- en software-applicaties op maat voor MKB en groter
Juice BV realiseert web- en software-applicaties op maat voor MKB en groter

10 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Horlepiep – Dé webshop voor het leukste speelgoed!
Juice is er trots op om weer een nieuw pareltje te mogen presenteren: www.dehorlepiep.nl 
Dé webshop waar mooi en verantwoord speelgoed gekocht kan worden. De Horlepiep is een project waar een geheel eigentijds design vanuit ons designteam tot z’n recht komt in een zeer vriendelijk ogende webshop. Een handige winkelhulp op de site, zorgt ervoor dat er altijd gekozen wordt voor een passend cadeau!
Neem zelf ook eens een kijkje op deze frisse en overzichtelijke website en help Sinterklaas een handje :-)
De Horlepiep

	De Horlepiep
dehorlepiep.nl
Add a comment...

Post has attachment
Juice zoekt een Technich Projectleider!
Ben of ken jij dé match voor ons? Kijk dan snel op http://www.juicebv.nl/over-ons/vacatures.aspx!
Juice BV
Juice BV
juicebv.nl
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Photo
2015-05-26
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
PERSBERICHT

Tijdperk fysieke munten voorbij?! 
Tijdens Pinksterzondag vierde het festival 7th Sunday haar 7-jarig jubileum. Met een record aantal bezoekers van 35.000, een uitgebreid festivalterrein met 16 stages en meer dan 150 artiesten werd in het jubileumjaar maximaal uitgepakt. Daarnaast waren er tijdens het festival diverse nieuwe initiatieven waaronder het cashless betalen op het Royal VIP deck.

Betalen met je smartphone 
Organisator Par-T heeft een door MyFestivalapp.nl ontwikkelde app ingezet om bezoekers van het Royal VIP deck extra gemak te bieden. In de gebruiksvriendelijke app kon men naast informatie omtrent het festival (zoals de timetable, plattegrond en artiestinformatie) ook met de app aan de bar betalen en zelfs direct, zonder tussenkomst van een betaalpunt, munten bijkopen! 
Dit initiatief is erg enthousiast ontvangen door de bezoekers en blijkt dan ook een groot succes!

Nieuwe scenario’s 
Het betalen met je smartphone zorgde voor nieuwe scenario’s aan de bar, waar iedereen voorheen met zijn/haar muntjes in de lucht stonden te zwaaien om aandacht van het barpersoneel te krijgen waren het nu smartphones die om aandacht vroegen. Mensen plaatsen aan de bartafel alvast de bestelling en lopen er daarna mee naar de bar. Eenmaal aan de bar hoeft men alleen de bestelling te scannen om deze te accorderen. Dit scheelt wachttijd aan de bar waardoor de bezoeker weer snel van 7th Sunday kon genieten voorzien van zijn of haar favoriete drankje. Het was voor bezoekers zodoende mogelijk om snel herhaalbestellingen te doen en men kon met de muziek in gedachte de bestelling plaatsen want er hoefden geen drankjes of aantallen te worden onthouden. Kortom, meer genieten van waar het om draait, goede muziek, gesprekken en de sfeer van 7th Sunday!
Ook het barpersoneel is enthousiast! 
De app heeft als doel om de bezoeker meer gemak te bieden. Ook het barpersoneel bleek erg snel overtuigd van het gemak. Een zeer korte instructie van enkele minuten en vervolgens konden zij hun stem sparen, waren er geen verwarringen meer door verkeerd verstane bestellingen en kon de juiste drank (en het bestelde eten) uitgeserveerd worden. Eenvoudig scannen en weer doorgaan! Situaties waarin er toch een menselijke fout werd gemaakt en de klant een verkeerd drankje kreeg konden zeer eenvoudig worden teruggelezen in de bestelhistorie waardoor discussies voorkomen konden worden.

Toekomst 
Er zijn al festival-organisatoren die geïnformeerd hebben naar de mogelijkheden om deze app ook tijdens hun festival in te zetten. De inzet van deze manier van betalen zal dan ook zeer zeker een vervolg gaan krijgen, zo geeft MyFestivalapp.nl aan.

Voor meer informatie bezoek www.myfestivalapp.nl
Add a comment...

Voor onze klant luxebedden.nl hebben we de huidige website in een nieuw jasje mogen steken!
Tegelijk met de opening van 5 nieuwe vestigingen heeft Luxebedden ervoor gekozen om de website te vernieuwen. Dit proces hebben wij van concept tot realisatie opgepakt.
Om de site optimaal te laten presteren met het nieuwe design is er voor gekozen om de code van begin tot eind opnieuw op te bouwen. Hierbij is de site geoptimaliseerd voor desktop en tablet gebruikers.
Gebruiksvriendelijkheid en een modern uiterlijk waren de eisen aan het nieuwe design, daarom is er gekozen voor een flat design. Schaduwen, kleur verlopen en andere extra’s worden geminimaliseerd waardoor het navigeren op de site en het samenstellen van een eigen boxspring geoptimaliseerd is voor de gebruiker. 
Neem zelf een kijkje op www.luxebedden.nl!
Add a comment...

Post has attachment
Voor een toonaangevende speler in de wereld van LED verlichting (http://tronixlighting.com/) hebben we een webshop mogen bouwen. Deze webshop is voorzien van een login waarna dealers op een eenvoudige manier bestellingen kunnen plaatsen. 
Naast het functionele aspect is er uiteraard goed gekeken naar het op een mooie manier presenteren van de diversiteit aan verschillende LED oplossingen.
Leuk weetje: 
de te downloaden brochures/datasheets worden automatisch gegenereerd op de webshop en alle informatie is gekoppeld aan het backoffice van Tronix waardoor voorraden live bij worden gewerkt!
Wilt u ook een webshop geheel gecreëerd op basis van uw wensen, neem contact met ons op.
Bijgaand een screenshot uit de brochure:
Photo
Add a comment...

Sinds half februari hebben we een nieuwe gecertificeerde AdWords-specialist in ons team: Dennis van Gent.
Dennis heeft met succes de examens afgelegd voor Basisbeginselen van adverteren AdWords en voor Advanced Search AdWords; deze examens behandelen de ins en outs van AdWords, van het effectief opzetten van campagnes en zoekwoordtargeting tot prestatie-optimalisatie.
Dit zijn examens voor Google Partners en die door Google afgenomen worden, en is nu door Google officieel gecertificeerd voor AdWords.
Dus…ook je AdWords laten regelen via Juice? Dat kan!
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded