Profile cover photo
Profile photo
Rin Rosales
3 followers -
mulut pedas sebab hati bertangkai cili api..
mulut pedas sebab hati bertangkai cili api..

3 followers
About
Posts

Post has attachment
Aku Dah Konvo
Dah 3 tahun aku bertapa menuntut ilmu, akhirnya aku berjaya konvo dengan purata CGPA 3.58. Tak hebat macam orang lain, berselempang pink dan dihujani dengan bunga-bunga. Aku sangat bersyukur sebab emak dan ayah datang ke majlis konvo aku. Tiada sejambak bun...
Add a comment...

Post has attachment
WTH Tajuk Novel Sekarang
Aku ke kedai buku, dengan harapan untuk habiskan baucer buku yang dapat. Pusing di bahagian rak-rak novel. Mencari buku penulis Hlovate. Hampeh..tak jumpa pun. Yang ada just buku novel terbaru daripada penulis lain. Aku niat bukan nak mengutuk, nak mencela ...
WTH Tajuk Novel Sekarang
WTH Tajuk Novel Sekarang
littlegirlspeaks.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Kalau hati dah jenis kaca
Orang yang hatinya macam kaca, Tak boleh diusik dengan kasar, Takot jatuh pecah berderai. Kalau hati tu tough sikit, jadi retak sikit je. Kita pulak yang kena memikirkan cara nak talk dengan orang hati kaca ni. Takot tersalah kata, boleh nampak aura nak cra...
Kalau hati dah jenis kaca
Kalau hati dah jenis kaca
littlegirlspeaks.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Hormati perasaan orang lain
"Kau kena kurus sikit badan tu..si Minah tu dah kurus dah tau" "Alaa..soalan senang macam ni pun kau tak tahu nak buat? Kau tidur ke dalam kelas?" "Muka kau penuh dengan jerawat la. Nanti tak der lelaki yang nak kat kau tau.." Tu baru sikit je.. aku senarai...
Hormati perasaan orang lain
Hormati perasaan orang lain
littlegirlspeaks.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Aku tak sambut Tahun Baru
Esok dah masuk tahun 2014. Time macam ni memang tengah hot untuk kira detik masuk New Year. Konpem penuh dataran. Ada yang lepak bawak famili, kawan-kawan, tak kurang juga bawa buah hati memasing. Kononnya nak kira "3,2,1..Happy New Year!!!" Masa macam ni l...
Add a comment...

Post has attachment
Best ke fake relay??
Fake relay/relationship.. Common la kalau buka FB nampak status macam ni. Status minta kaki.. Seriuss.. Apa tu fake relay? Alaa..orang lain paham tu ialah kapel olok-olok.. senang cerita Tapikan, relay tu sebenarnya suis elektrikal.. hahahaa.. *try search...
Best ke fake relay??
Best ke fake relay??
littlegirlspeaks.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Students and "Exam Fever"
Student dan exams.. Memang tak dapat dipisahkan.. sama juga la dengan aku pun. Asal setiap kali nak exam je, kepala ting tong. Stress sana sini..  Kawan cakap salah sikit, mula nak melenting.. Sensitif sangat.. Emosi sentiasa terusik. Yang lagi tak ok, sela...
Students and "Exam Fever"
Students and "Exam Fever"
littlegirlspeaks.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded