Profile cover photo
Profile photo
asyu asyura novelis
750 followers -
all human have are story.. hehehe just like me >_<
all human have are story.. hehehe just like me >_<

750 followers
About
asyu asyura's posts

Post has attachment

Post has attachment
17/2/2017 Last Order!!!
Assalamualaikum guys! Nak bagitahu last order antologi hakak 17/2/2017 tau Cerpen Kalau Dah Jodoh Kita hanya ada dalam antologi ni sahaja Print on demand, maknanya kalau lepas 17/2 ni order, alamatnya kena tunggu lamalah sebab nak kumpul order balik COMING ...

Post has attachment
first time nak ada buku walaupun cerpen je ^_^

Post has attachment
Excited gila!!!
Assalamualaikum korang Excited sungguh nih!!! Akhirnya Asyu akan ada buku. Walaupun hanyalah Antologi (Ada satu je cerpen kita) Tapi rasa bermakna sangat Lagi2 ini adalah projek amal. 50% dari hasil jualan akan disumbangkan kepada rumah anak yatim Guys kala...

Post has attachment
Balik sebuah cerpen.
Assalamualaikum. Ye... Akhirnya blog diupdate. hahaha maafkan saya. Dan... cerita kali ni tak memuaskan. Tapi cubalah baca hehehe Apa2 pun terima kasih sudi baca. Tajuk : Balik. 2005 Qhalif melangkah masuk ke dalam rumah dengan keluhan.
Tali leher dilonggar...

Post has attachment
Balik sebuah cerpen.
Assalamualaikum. Ye... Akhirnya blog diupdate. hahaha maafkan saya. Dan... cerita kali ni tak memuaskan. Tapi cubalah baca hehehe Apa2 pun terima kasih sudi baca. Tajuk : Balik. 2005 Qhalif melangkah masuk ke dalam rumah dengan keluhan.
Tali leher dilonggar...

Post has attachment
artistic writng? apakah natangnya tu?

Post has shared content
true

Post has attachment

Post has attachment
BesaR tak TAPI Cantik sebuah cerpan
Assalamualaikum semua. maaf lama menyepi. cerita pendek yang cuba ditulis seperti orang barat (tak barat sangat pun -_-) pada pemenang GA tempoh hari, minta maaf kerana saya mengalami sedikit masalah. jika anda membaca post ini sila hantarkan maklumat diri ...
Wait while more posts are being loaded