Profile cover photo
Profile photo
mumuwawayaya mustafa
38 followers -
menjadi sang sempurna
menjadi sang sempurna

38 followers
About
Posts

Post has attachment
Tiba masa - bulat hati
Salam sayang Salam kenyit2 mata. Ok semua hari ini baru ada masa berangan kat sini. Ada masa sebab aku last day kat tempat kerja w**. Aku buat last day sendiri. Tekad nekad buat hati. Meluat dah nak hadap ragam Manuela kat ofis tu. Ramai bermuka muka. Dep...
Add a comment...

Post has attachment
Rezeki tak berbau
Salam kasih sayang Moga pintu rezeki dari Allah terbuka luas untuk semua Tiba2 kita aktif berblog, mungkin banyak sangat minum cool blog.. eh! Tapi sedap tawwww. Dah jadi faberet suami sejak beristerikan saya. Haha okay abaikan iklan tak berbayar ni. Pernah...
Add a comment...

Post has attachment
Percayalah! Jarak jauhnyaaa
Salam Sejahtera rakyat jelata.. eh! Hi hi hi semua!!!!! Bersawang dah blog kita ni Dah berabad tak update sejak bertukar status seorang isteri kepada seorang suami Kami masih belum berpeluang duduk sebumbung walaupun dah setahun berumah tangga, eh kejap! Oh...
Add a comment...

Post has attachment
bergetar jiwa MUSLIMAH
Sabda Rasulullah saw: إِذَا صَلَّتِ المَرْأَةُ خَمْسَهَا، وَصَامَتْ شَهْرَهَا، وَحَصَّنَتْ فَرْجَهَا، وَأَطَاعَتْ بَعْلَهَا ،  دَخَلَتْ  الجَنَّةَ مِنْ أَيِّ أَبْوَابِ الجَنَّةِ شَائَتْ Rasulullah SAW bersabda yang bermaksud:  “Apabila seseorang wanita mela...
Add a comment...

Post has attachment
kuatnya rasa rindu
Kuatnya rasa rindu, menangis bila minta rasa ni pergi, tolong la kejap je. Haaaaaisyyy... **suddenly monolog dalaman terkeluar... saya: jangan datang! rindu: nakkk jugakkkkk! saya: jangannn! saya tak suka! rindu: takk, awak perlukan saya! saya: saya tak nak...
kuatnya rasa rindu
kuatnya rasa rindu
lacomidadelicioso.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
alasan kod 06/07..puiiiii~~~~
Nampak nya tak merasa la sampai bila2, setakat baucar buku yang banyak sangat tu, aku tak tahu nak habis kan macam mana..huuu... speechless untuk alasan kod 06 aku tak terima.. mana dia tahu gaji aku lebih 2k..tipuuuu~~~~ pape pon maceh pak jib bagi titew b...
alasan kod 06/07..puiiiii~~~~
alasan kod 06/07..puiiiii~~~~
lacomidadelicioso.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
ku yakin kau jodohku
seandainya kamu jodohku, yang telah di tetapkan Nya untuk menjadi pembimbing ku, maka, ketahuilah kamu bahawa nama mu sentiasa ku sebut dalam doaku.. di setiap siang dan malam ku.. dari terbit fajar hingga ke tenggelam mentari.. ................ Ya Allah, Y...
Add a comment...

Post has attachment
PENGAPIT TAK JADI
~~sebelum majlis~~ hang ada baju colour ni tak colour tu tak? -----ni tak tu tak--- biru lelangit tu aku ada.. -ok, set nanti pakai tu heh- ~~malam berinai~~ bila aku tgk pelamin** weh, pengapit nak berdiri celah mana? pak besar gila pasu kat tepi tu** ...
Add a comment...

Post has attachment
INI DOA AKU, INI USAHA AKU
Aku sangat berharap dia adalah jodohku, lelaki yang aku kenali selepas abah dan abang, dulu orang kata kami cinta monyet, sebab masih bersekolah, dalam hidup aku tak ada istilah itu, isy..kenapalah kau tak perasan yang aku sedang berusaha mengusha kau..pena...
INI DOA AKU, INI USAHA AKU
INI DOA AKU, INI USAHA AKU
lacomidadelicioso.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
sampaikan aku Ramadhan
sampaikan aku Ramadhan
lacomidadelicioso.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded