Profile cover photo
Profile photo
Anil Wanina
468 followers -
the other side of me
the other side of me

468 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Sarapan Lengkap dengan Susu Dutch Lady PureFarm
Assalammualaikum Kadangkala bila waktu pagi, antara sempat tak sempat je kita nak sarapan kan. Kalau sempat, dapatlah makan makanan seperti nasi lemak, bihun goreng, soto, nasi kerabu dan sebagainya. Tapi kalau tak sempat, air kosong pun bolehlah. Kalau kor...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Raikan Makan Makan di Pak John Steamboat
Assalammualaikum Dah lama tak buat entry santai.. entry makan-makan kan.. Keknil nak kongsi cerita beberapa minggu lalu, lepas Keknil balik dari event lari-lari kat Wetland Putrajaya, kekonon nak lunch kat luar la masa tu. Terus la ke Pak John Steamboat di ...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Cannis App dijangka dalam senarai NASDAQ menjelang 2021
Assalammualaikum Ingat tak yang Keknil kongsi sebelum ni berkenaan dengan aplikasi Cannis ? Haaa.. Keknil nak kongsi aplikasi mudah alih Cannis telah membentuk trend aplikasi baru yang berjaya mengumpul 100 ribu pengguna dalam masa kurang dari dua bulan. Ca...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Alhamdulillah.. tak missed flight ke Christchurch ! Tapiii... antara kami bertiga ni ada pulak yang tak boleh drive. Padahal sihat walafiat je.. Apa pun sebab dia tak boleh drive?

Dah tak pasal-pasal jadi hamster kat belakang. Hahaha

Jemput baca perjalanan kami di bumi New Zealand seterusnya..
Add a comment...

Post has attachment
Roadtrip to New Zealand | Auckland - Christchurch
Assalammualaikum Entry terdahulu di sini Ramai berdebar-debar tunggu adakah kitorang sempat untuk catch up flight pagi ke Christchurch? Alhamdulillah, pagi tu kami bangun awal pagi dan sempatlah sarapan sebelum bergerak ke airport. Sempat juga beramah mesra...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded