Profile cover photo
Profile photo
Azwan Alaman
55 followers -
Personal, Explore, Information
Personal, Explore, Information

55 followers
About
Posts

Post has attachment
Nak saya bagi review dan ranting untuk filem #AbangLongFadil2? Hohooo... Tayangan bermula 24 Ogos 2017 saya akan bagi yea. Jangan risau ia tak boring sebab banyak aksi dan komedi lain dari yang lain. InsyaAllah saya akan menonton sekali lagi bukan sebab pening sebab story tapi ia sangat best filem ni walaupun sudah menonton ketika Gala Premiere. So #JanganBilangKamiTakPayung yea... ;)

Post has attachment
My new video fight scene animation https://youtu.be/SrF4hamKHAI but this following scene may contain depictions of violence. #18SG

Post has attachment
First time cuba upload video artwork dulu2 tukar ke format gif animation, ini channel terbaru saya untuk gif animation https://giphy.com/channel/azwanalaman.

Kredit video asal:- https://www.youtube.com/watch?v=SrBMBAqfGZA

Post has attachment
Acara yang saya dan staff #ViperStudios pergi pada hari Isnin lepas tu ke #KLTower ada Press Conference & Product Launching untuk #LuxOneInternational. ;) http://lynk.my/KFRp
Photo

Post has attachment
Pengalaman Yang Pertama Kali Ke KL Tower Untuk Pelancaran Produk LUXONE International.
Ado gapo dengan KL Tower dan Produk LUXONE Sepatutnya kebiasaan selepas event terus jer update post pada hari Isnin (17 April 2017) cuma ada tugasan perlu di selesaikan dahulu. Ok lah...  Selama saya bekerja ini antara event lari bidang lah. Sebelum ini keb...

Post has attachment

Post has attachment
Video Kata-kata Mutiara Dan Hikmah Semangat Rerumput Dibaik Pulih
Lebih 3 minggu saya berehat sekejap menaip blog personal kerana fokus tugasan harian. Ok... Blog entry kali ini pasal 1 video hasil kerja saya kena copyright sejak 10-September-2013 jadi tak ada langsung muzik. Dah macam sunyi sepi. Aduhyai!!! Kena copyrigh...

Post has attachment
Video ni dulu asal saya buat daripada format Flash (*swf) dan background muzik Utada Hikaru - Final Distance cuma kena copyright daaa tu jadi kurang penonton dan muzik di mute kan. So sekarang kembali meriah saya edit menggunakan lagu2 free dari Youtube. So layanz lah #Kata2Semangat video ini dan sharekan kepada kawan2. 😍

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded