Profile cover photo
Profile photo
Nur Syazwani
24 followers
24 followers
About
Posts

Post has attachment
Internship
Assalamualaikum! Last pos tahun 2013 and now tahun 2015..woah! lama kot tak menaip...terlalu busy dengan life..Tak busy pon buat2 busy gak..bukak jugak kadang-kadang tapi takde idea nak menaip...Well now time to tell you new story :) Ok tahun 2014 tak tahu ...
Add a comment...

Post has attachment
Cerita waktu kecil
Assalamualaikum..nah! semalam akak hantar gambar anak dia kat whatapp..duduk tengok iklan kat depan tv! maka terbuka la cerita waktu kecilku..haha.. Mak cakap anak akak ikut sebijik perangai aku..why??Sebab aku masa kecil dedulu suka sangat tengok iklan..ta...
Add a comment...

Post has attachment
Pro Blogger??!!!!
Assalamualaikum semua! selamat pagi sabtu! First nak ucap selamat pengantin baru kepada kak muaddibah and kak mumtaz pada hari ini!! Selamat pengantin baru kakak berdua! Maaf sangat tak dapat hadir lantaran terpaksa kerja pada hari ini T_T Seriusly rindu gi...
Add a comment...

Post has attachment
Birthday Give
Assalamualaikum! Ada lagi ke orang yang sudi baca blog aku ni?? Blog yang tak seberapa ni? Blog yang penuh dengan tulisan-tulisan mengarut dan bermacam-macam masalah?? Ade ke?? Kalau masih ada,komen sikit! hehe :p TQSOMUCH pada yang masih setia membaca blog...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

jom pergi jakarta :D
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded