Profile cover photo
Profile photo
Ahsan Nur Mubarak Annuar
120 followers
120 followers
About
Ahsan Nur Mubarak's posts

Post has attachment
Apa Itu Muslim Trade House
MUSLIM TRADE HOUSE (MTH) adalah satu logo kepunyaan SYNQ RESOURCES (M) SDN BHD yang melambangkan 100% Muslim ... Jika ada apa-apa produk yang mempunyai logo MTH ini, ia menunjukkan produk itu adalah hak kepunyaan 100% produk muslim . Perlu ingat, logo MTH i...

Post has attachment
PANAS: Babi Di Badan Kita
Babi! Babi! Babi! Bukan aku nak menyumpah korang... tapi ada seekor haiwan yang sangat popular di dunia ini iaitu BABI ... Haiwan nie popular bukan sahaja di mulut korang... tetapi juga popular di badan korang... ada yang melekat di badan, ada yang melekat ...

Post has attachment
Kawan atau Sahabat
Ada sesetengah dari kita nie ada ramai kawan.... ramai sampai tak terkira... kalau dalam FB tu...sampai penuh limit jumlah kawan...siap bukak akaun kedua dan ketiga lagi sebab ramai sangat.... Hebatnya orang tu kan sebab ramai orang nak berkawan dengan dia....

Post has attachment
Krisis Aleppo di Syria | Antara Tersirat dan Tersurat
Sekarang kita digegarkan dengan krisis peperangan di Aleppo , di Syria ... Sebenarnya krisis nie dah lama.. cuma tak dapat liputan meluas pihak media... Sekarang baru digegarkan bertubi-tubi... tapi kenapa sekarang? Krisis peperangan di Syria dah lama... Di...

Post has attachment
Dugaan dan Cubaan
Aku menulis entri ini..selepas aku menerima satu berita yang amat pedih dan perit... satu ujian yang datang bertimpa-timpa... Selepas satu..satu lagi datang... dan masih berterusan sehingga menerima satu berita pada hari nie... di mana berita itu adalah yan...

Post has attachment
Israel Terbakar | Dianggap Serangan "Terrorist"
Kebakaran di Israel 2016 Tu la bila dah paranoid sangat kan... Israel sekarang sedang menghadapi bencana kebakaran di beberapa kawasan seperti Haifa dan Shuafat.. Boleh dikatakan hampir seluruh kawasan tanah Israel terbakar.... Bencana dari Allah kepada mer...

Post has attachment
Dunia Akhir Zaman | Ramalan Semakin Menjadi Kenyataan
Sekarang kita berbalik kepada isu dunia akhir zaman ... di mana banyak hadis-hadis nabi menceritakan keadaan akhir zaman yang akan kita hadapi nanti... Daripada perkembangan dunia semasa... Daripada corak kehidupan kita... kita akan cuba cantumkan satu pers...

Post has attachment
Bagaimana Ingin Cepat Popular Dalam Blogging | Tips Ringkas Tingkatkan Trafik Blog
Blogging... Ramai yang ada blog sendiri kan... siap buat domain sendiri lagi.. Tapi dalam ramai ramai blogger, hanya segelintir sahaja yang jadi popular ... So, bagaimana nak cepat popular dalam dunia blogging nie ? Nak tau tips-tips bagaimana ingin cepat p...

Post has attachment
Bagaimana Ingin tingkatkan Ekonomi Muslim | Muslim Trade House (MTH)
Sesiapa yang berminat untuk tambahkan pendapatan , sesiapa yang dah mula berniaga tapi ada keinginan untuk meluaskan lagi pasaran produknya .... dan juga kepada sesape yang baru mula berjinak-jinak atau masih memikirkan benda apa yang nak dijual atau diniag...

Post has attachment
Perbezaan Malaysia Dengan UK Siri 1: Bas dan Keretapi
Sebelum nie aku dah janji dengan korang...nak citer berkenaan apa yang aku belajar sepanjang duduk di UK... Selain daripada belajar pasal akademik... sempatla tengok masyarakat sana, suasana kat sana... cuaca... dan lain-lain.... Sebagai permulaan.. nak kon...
Wait while more posts are being loaded