Profile cover photo
Profile photo
Ahsan Nur Mubarak Annuar
126 followers
126 followers
About
Posts

Post has attachment
Penjajahan China Secara Ekonomi Di Malaysia | Sejarah Perang Trojan
China banyak melabur projek mega di seluruh dunia. Bukan setakat di Malaysia, tapi di dunia. Negara Eropah turut sama menerima pelaburan dari China, apatah lagi negara Asia yang berkelas negara dunia ketiga, dan negara membangun. Bantuan ekonomi dari China ...
Add a comment...

Post has attachment
Sesiapa nak sewa Marquee tent, kanopi, untuk event anda, boleh baca di sini.
Add a comment...

Post has attachment
**
Kepada yang sedang mencari marquee tent untuk disewa , atau kanopi untuk event anda, boleh menghubungi nombor ini : 012-983 2133 (Call sahaja) atau 011-1697 4697 (Whatsapp ). Segala jenis marquee tent dan kanopi tersedia untuk anda sewa, tertutup atau terbu...
Wacanaku
Wacanaku
wacanaku2009.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Hikayat Kedai Kopi - NAK PILIH CALON MANA? | PRU-14
Di satu kedai kopi di hujung kampung, maka tersebut la
al kisah.... Al kisah sang buana sedang beceloteh hal  Pilihanraya
Malaysia yang ke-14 . Selepas  pembubaran parlimen ... Maka
rancaknya rakyat marhaen jadikan topik nak lepak lama-lama di kedai
kopi......
Add a comment...

Post has attachment
Hikayat Kedai Kopi - NAK PILIH CALON MANA? | PRU-14
Di satu kedai kopi di hujung kampung, maka tersebut la al kisah.... Al kisah sang buana sedang beceloteh hal Pilihanraya Malaysia yang ke-14 . Selepas pembubaran parlimen ... Maka rancaknya rakyat marhaen jadikan topik nak lepak lama-lama di kedai kopi...  ...
Add a comment...

Post has attachment
Video LIVE : Antara Strategi Pemasaran dan Kebodohan
Trending mengupload video live di facebook semakin menjadi-jadi. Semua nak buat video LIVE. Dari usahawan, hinggalah artis. Dari budak sekolah hinggalah pakcik makcik. Semua nak video LIVE. Zaman tiada garisan sempadan sudah mula tiada bantahan. Semua tenta...
Add a comment...

Post has attachment
Pelancaran Tudung di Zouk | Hakikat Usahawan Makin Berani
Pada tahun 2018, bulan Februari, ditularkan dengan majlis pelancaran tudung di kelab malam Zouk. Ok, baca baik-baik, perlancaran TUDUNG di KELAB MALAM ZOUK. Ini menunjukkan hakikat usahawan makin berani dalam marketing produk walaupun semasa perlancaran. BE...
Add a comment...

Post has attachment
Bisnes dan Agama | Perbandingan
Dalam bisnes, kena usaha, kena belajar, dan kena istiqamah, baru berjaya. Dalam agama pun sama kan? Tapi ramai yang tak sedar... Ramai yang tak sanggup nak buat demi agama, tapi sanggup untuk bisnesnya. Nak tengok perbandingan secara kasar?  Dalam bisnes, k...
Bisnes dan Agama | Perbandingan
Bisnes dan Agama | Perbandingan
wacanaku2009.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Sekali Post Iklan anda, terus viral ke 30 laman sosial (FB, Twitter, Wasap, Tele, IG, LinkedIn, Dan lain-lain) tanpa perlu masuk ke laman sosial tersebut!

SHARE kepada kawan anda.
Add a comment...

Post has attachment
Sekali Post Iklan, Terus Viral ke 30 Laman Sosial !
Nak viralkan bisnes anda? Nak suruh orang kenal produk anda? Dah habis banyak duit untuk guna FB Ads tapi hasil tak memberangsangkan? Kami ada cara alternatif yang anda MESTI SUKA. Sekali sahaja post iklan, sekali je tulis iklan.. Bila post, terus dihantar ...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded