Profile cover photo
Profile photo
Canon Rider
54 followers -
Simple Rules of Life; Work Hard, Do More of What Makes You Happy & Stay Humble - Riding with Shaklee
Simple Rules of Life; Work Hard, Do More of What Makes You Happy & Stay Humble - Riding with Shaklee

54 followers
About
Posts

Post has attachment
Wajib amik pd yang ada masalah HB Low..
Photo

Post has attachment
Wajib amik bagi yang ada mslh HB low... Bahaya HB Low ni boleh sebabkan lemah jantung.. #shakleepresint17
Photo

Post has attachment
Wajib amik pada yg ada masalah HB low...
Photo

Post has attachment
Somtam pedas kegemaran ...tapi nak yg paling best, paling enak paling lazat.. better oder di Thaliand.. yg kat malaysia ni..hurmmm hampeh bbnr
Photo

Post has attachment
Selesai sudah...jauh mai bawak piala..
Photo

Post has attachment
#assalamualaikum semua...
Apa khabar uols.. Ari ni Cik Mawar nak share apa yang Cik Mawar baca dari satu buku ni.. Buku tentang kesihatan.

Semua orang nak sihat...tak nak sakit-sakit, sakit tu bukan hanya sakit fizikal, sakit ati pun kita tak nak kan.. kan kan.. betul tak?

Jadinya Cik Mawar, ada lah terbaca satu buku ni...katanya, kalau nak hidup yang berkualiti ni ada 4 cabang :

1. Kesihatan Fizikal;
2. Kesihatan Emosi;
3. Kesihatan Mental; dan
4. Kesihatan Rohani

Alaa.. menda -menda cam ni semua orang tahu kan...

Orite.. kalau nak sihat fizikal ni, jangan dilupakan 4 perkara iaitu :

1. Dapatkan berat ideal
2. Makan dengan betul, makan sebab hidup...
3. Wajib bersenam
4. Tidur kena cukup

Kalau pincang salah satu ni, bukan kata tak sihat, sihat jer.. cuma mesti ada yang tak kena....je kan.

Oklah..kita stop kat sini dulu laa.. nnti kita share lagi yer...
Photo

Post has attachment
#assalamualaikum semua...
Apa khabar uols.. Ari ni Cik Mawar nak share apa yang Cik Mawar baca dari satu buku ni.. Buku tentang kesihatan.

Semua orang nak sihat...tak nak sakit-sakit, sakit tu bukan hanya sakit fizikal, sakit ati pun kita tak nak kan.. kan kan.. betul tak?

Jadinya Cik Mawar, ada lah terbaca satu buku ni...katanya, kalau nak hidup yang berkualiti ni ada 4 cabang :

1. Kesihatan Fizikal;
2. Kesihatan Emosi;
3. Kesihatan Mental; dan
4. Kesihatan Rohani

Alaa.. menda -menda cam ni semua orang tahu kan...

Orite.. kalau nak sihat fizikal ni, jangan dilupakan 4 perkara iaitu :

1. Dapatkan berat ideal
2. Makan dengan betul, makan sebab hidup...
3. Wajib bersenam
4. Tidur kena cukup

Kalau pincang salah satu ni, bukan kata tak sihat, sihat jer.. cuma mesti ada yang tak kena....je kan.

Oklah..kita stop kat sini dulu laa.. nnti kita share lagi yer...
Photo
Add a comment...

Post has attachment
#assalamualaikum semua...
Apa khabar uols.. Ari ni Cik Mawar nak share apa yang Cik Mawar baca dari satu buku ni.. Buku tentang kesihatan.

Semua orang nak sihat...tak nak sakit-sakit, sakit tu bukan hanya sakit fizikal, sakit ati pun kita tak nak kan.. kan kan.. betul tak?

Jadinya Cik Mawar, ada lah terbaca satu buku ni...katanya, kalau nak hidup yang berkualiti ni ada 4 cabang :

1. Kesihatan Fizikal;
2. Kesihatan Emosi;
3. Kesihatan Mental; dan
4. Kesihatan Rohani

Alaa.. menda -menda cam ni semua orang tahu kan...

Orite.. kalau nak sihat fizikal ni, jangan dilupakan 4 perkara iaitu :

1. Dapatkan berat ideal
2. Makan dengan betul, makan sebab hidup...
3. Wajib bersenam
4. Tidur kena cukup

Kalau pincang salah satu ni, bukan kata tak sihat, sihat jer.. cuma mesti ada yang tak kena....je kan.

Oklah..kita stop kat sini dulu laa.. nnti kita share lagi yer...
Photo

Post has attachment
#assalamualaikum semua...
Apa khabar uols.. Ari ni Cik Mawar nak share apa yang Cik Mawar baca dari satu buku ni.. Buku tentang kesihatan.

Semua orang nak sihat...tak nak sakit-sakit, sakit tu bukan hanya sakit fizikal, sakit ati pun kita tak nak kan.. kan kan.. betul tak?

Jadinya Cik Mawar, ada lah terbaca satu buku ni...katanya, kalau nak hidup yang berkualiti ni ada 4 cabang :

1. Kesihatan Fizikal;
2. Kesihatan Emosi;
3. Kesihatan Mental; dan
4. Kesihatan Rohani

Alaa.. menda -menda cam ni semua orang tahu kan...

Orite.. kalau nak sihat fizikal ni, jangan dilupakan 4 perkara iaitu :

1. Dapatkan berat ideal
2. Makan dengan betul, makan sebab hidup...
3. Wajib bersenam
4. Tidur kena cukup

Kalau pincang salah satu ni, bukan kata tak sihat, sihat jer.. cuma mesti ada yang tak kena....je kan.

Oklah..kita stop kat sini dulu laa.. nnti kita share lagi yer...
Photo

Post has attachment
#assalamualaikum semua...
Apa khabar uols.. Ari ni Cik Mawar nak share apa yang Cik Mawar baca dari satu buku ni.. Buku tentang kesihatan.

Semua orang nak sihat...tak nak sakit-sakit, sakit tu bukan hanya sakit fizikal, sakit ati pun kita tak nak kan.. kan kan.. betul tak?

Jadinya Cik Mawar, ada lah terbaca satu buku ni...katanya, kalau nak hidup yang berkualiti ni ada 4 cabang :

1. Kesihatan Fizikal;
2. Kesihatan Emosi;
3. Kesihatan Mental; dan
4. Kesihatan Rohani

Alaa.. menda -menda cam ni semua orang tahu kan...

Orite.. kalau nak sihat fizikal ni, jangan dilupakan 4 perkara iaitu :

1. Dapatkan berat ideal
2. Makan dengan betul, makan sebab hidup...
3. Wajib bersenam
4. Tidur kena cukup

Kalau pincang salah satu ni, bukan kata tak sihat, sihat jer.. cuma mesti ada yang tak kena....je kan.

Oklah..kita stop kat sini dulu laa.. nnti kita share lagi yer...
Photo
Wait while more posts are being loaded