Profile cover photo
Profile photo
Aulia Iman
256 followers
256 followers
About
Aulia's posts

Post has attachment

Post has attachment
CINTA DI HUJUNG NODA BAB 53-54-55 (FINAL)
Assalamualaikum,  habis la cite novel yang paling lama Aulia Iman simpan. Sila baca tapi jangan copy paste, jangan screen shot jangan buat pendua kepada cerita ni. Maaf ye, Ai tak izin dan TIDAK BENARKAN cerita ni dibawa keluar dari blog AI tanpa pengetahua...

Post has attachment
USOP HANTU VS CIK BUNGA BAB 4
BAB 4 “Abah, kenapa Usop beli kereta?”
Soalku sebaik sahaja kami duduk di kerusi kosong di sebuah restauran makanan
segera. Abah yang teringin ke sini, katanya rindu nak makan ayam goreng cicah
sos cili. Walhal kat rumah pun boleh buat, ni kes abah sengaja ...

Post has attachment

Post has attachment
CINTA DI HUJUNG NODA BAB 51 52
BAB
51 Tanah
perkuburan yang masih merah ku perhatikan, batu nisan yang berbalut putih ku
tatap lama. Di sini An Neesa isteri kedua ku bersemadi, semoga rohnya
ditempatkan dikalangan orang-orang beriman. Dan semoga kebaikannya diterima dan
segala kekurangan...

Post has attachment
USOP HANTU VS CIK BUNGA BAB 3 (cinta paling padu)
“Mama, tolong belikan kereta untuk Ecah.” Gumamku sebaik
sahaja menanggalkan kasut. Mama yang tengah menyiram pokok bunganya
petang-petang sebegini, menoleh dengan muka hairan.                 “Tolong
belikan kereta untuk Ecah.” Rengekku lagi dan mama terus...

Post has attachment
USOP HANTU VS CIK BUNGA JEMPUT BACA OK :)

Post has attachment
Cinta Paling Padu BAB 1 & 2
USOP HANTU CIK BUNGA BAB 1 Nama
lelaki itu Yusuf Abid, namun mesra disapa dengan panggilan Usop Hantu. Sebut je
Usop Hantu, satu kampung kenal dengan figura lelaki itu. Dan Usop Hantu adalah
salah satu hantu yang tidak digeruni oleh penduduk kampung kerana ...

Post has attachment
CINTA DI HUJUNG NODA BAB 48, 49, 50
BAB 48 “Hari dah lewat, abang balik dulu! Dalam sampul ni....” aku hentikan
bicara ku buat seketika. Sampul yang sedari awal tadi ku sisipkan wang di dalamnya
ku keluarkan berhati-hati lalu ku serahkan kepada dirinya. “... ada sedikit belanja untuk keperlua...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded