Profile cover photo
Profile photo
Norehan Setapa
28 followers -
I am Norehan, your shaklee independent distributor at seri kembangan, Selangor SHAKLEE ID: 960213
I am Norehan, your shaklee independent distributor at seri kembangan, Selangor SHAKLEE ID: 960213

28 followers
About
Norehan's posts

Post has attachment
Cantik dengan produk natural
Assalamualaikum semua readers... Makk aii lamanya akak tak update blog kan tapi tak putus readers yang col/msej/whatsapp tanya sal ural..ubat kencing tak lawas... Akak tak jual dik non..cer baca entry smpai habis.boleh beli kat farmasik Akak jual produk nat...

Post has attachment

Post has attachment
Rahsia Kempiskan Perut Dengan Makanan Terbaik Untuk Wanita
Salam Semua, Bila sebut pasal perut kempis, semua suka kan..semua nak.. Tapi tahu tak yang, Senaman sahaja tak cukup untuk bantu anda dapatkan perut yang hebat (kempis + padat) tanpa amalkan pemakanan yang betul. Pstttt..ambil masa 1 minit..fokus dan bayang...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Alfalfa Shaklee-Rumput Istimewa
Pernah dengar Alfalfa tak??  Kalau anda seorang pengamal tegar shaklee, mesti tahu la kan... Hot item jugak among others produk shaklee.. Ada yang tak tahu apa itu Alfalfa?? Meh nak share sikit, serba ringkas yea.. Alfalfa ni dikenali sebagai raja segala tu...

Post has attachment

Post has attachment
Supplement Pilihan Saya
Salam Semua, Saya pasti semua orang tahu apa itu suplement dan kepentingannya..Yes for me, suplement sangatlah penting buat saya yang superbusy dengan kerjaya, anak, suami dan rumahtangga.. Semestinya saya tak dapat nak hadap makanan yang berkhasiat untuk d...

Post has attachment

Post has attachment
Pamplet Shaklee

Wait while more posts are being loaded