Profile cover photo
Profile photo
Poyo Melayu
21 followers
21 followers
About
Poyo Melayu's posts

Post has attachment
MASALAH DADAH DI MALAYSIA
STATISTIK JAN-MAC TAHUN 2007 (Nanti akan ada Melayu cakap,tu tahun 2007,sekarang dah tak ramai..tengok je denial syndrome ni nanti) Menurut kajian Sistem Maklumat Dadah Kebangsaan (Nadi) mendapati bilangan penagih dadah di Malaysia kini dianggarkan melebihi...

Post has attachment
MELAYU JUARA DADAH.NAPE??TAK PERCAYA?
(Tak percaya pergi jadi lembu lahh) Kos pembiayaan sehari seorang penagih dadah di pusat-pusat serenti dianggarkan bernilai RM12.07 atau RM4405.55 setahun. Ini bermakna kos keseluruhan untuk setiap penagih bagi sepanjang dua tahun di pusat serenti ialah RM8...

Post has attachment
PERANG SUCI POYOMELAYU
Selagi tidak pupus spesis Melayu yang ingin menjadi Arab,selagi itulah aku tidak akan berhenti menyerang mereka dari semua sudut.Aku tidak akan berhenti mengeji dan mencaci Melayu yang hidup dalam identiti songsang yang memusnahkan masa depan masyarakat. In...

Post has attachment
TAJUK LUCAH
Apa nak buat untuk bagi Melayu rajin baca benda ilmiah,bukan sampah?Admin buntu... Kalau Admin post benda benda berunsur sex atau gambar artis,berpuluh ribu baca.Komen pun cepat je.Adakah perlu setiap bahan ilmiah dimulakan dengan tajuk lucah sebagai mukadi...

Post has attachment
PERTANYAAN PEMBACA : PERGI MEKAH UTK TAUBAT??
Salam Admin boleh kupas skit pasal melayu dan tanah suci Mekah? Melayu terlalu taksub mintak doa,taubat(mcm kalau buat kat malaysia ni x diterima) Kalau percaya Allah di mana2 kenapa terlalu taksub pi mekah Itu hanya rukun bagi yg mampu.... Ayat pjg2 aku xr...

Post has attachment
**
TANAH MELAYU TAKDE RIBUT PASIR (So tak perlu lah nak tutup muka) The ban does not completely forbid the veil in public places, but outlaws it "in specific situations where it is essential for people to be seen" or for security reasons. "The bill does not ha...

Post has attachment
KOD ISTIMEWA SESAMA MELAYU
Engkau perasan tak,Melayu kalau handle kursus atau forum atau apa apa seminar,yang audience dia Melayu dan kafir,dia akan bagi dua set "SALAM" . Satu "Assalamualaikum" dan satu lagi "Selamat Pagi/Petang atau Salam Sejahtera". Nampak tak otak Melayu ni sewel...

Post has attachment
AKU TANYA ADMIN JAWAP
Soalan : "Kenapa kat Msia kerja makin kurang?" Jawapan : "Sebab pemimpin Melayu memang kurang kerja"

Post has attachment
DUIT DUIT DUIT
Sistem saman pesalah trafik ni bagi aku keje bodoh.Dulu ada menteri yg ada beribu ringgit saman tak bayar,sekor pun tak kena hukuman.Mcm puki punya sistem. Engkau tgk cara uruskan negara.Semuanya berpaksikan duit.Ini semua apa?Kalau duit banyak means engkau...

Post has attachment
KONGKEK GLOBAL
Aku tak kisah kalau engkau ada cita cita nak kongkek minah saleh.Aku pun pernah imagine main dengan Britney Spears dan Scarlett Johannson.Bagi aku tu semua normal. Aku cuma pelik,di waktu engkau ada cita cita global(kongkek minah saleh,minah jepun,minah lat...
Wait while more posts are being loaded