Profile cover photo
Profile photo
Nissa Irna
87 followers
87 followers
About
Posts

Post has attachment
2018 WISH LIST
ALHAMDULILLAH Dah masuk tahun baru dah kita. Sekejapnya masa berlalu. Umur pun makin meningkat, anak-anak pun dah membesar. Jadi apa-apa yang negatif yang singgah dalam kehidupan kita, biarkan ia menjengah dan berlalu pergi. Teruskan kehidupan. Jadi azam un...
Add a comment...

Post has attachment
Bijak Berbelanja Untuk Kelengkapan Sekolah Anak
Hai !! Next year Adam dah masuk darjah 2. Seperti yang aku cerita kat sini ya ~ Jadinya dah dekat hujung tahun ni dah tentu setiap ibu2 akan fikir berkaitan dengan kelengkapan anak2 sekolah untuk awal tahun hadapan. So ummi yang dah rasa macam ' okay, aku d...
Add a comment...

Post has attachment
Comeback Giveaway by Raydah Alhabsyi
Selamat Morning !! Pagi ni nak join satu lagi Giveaway dari blogger  RaydahAlHabsyi   . Hurm actually dah nak masuk tengahari dah pun. Blogger ni dah ada dalam dunia blog since 2013. And ni adalah blog baru dia. Sangat2 kemas and minimalist sangat okay. Had...
Add a comment...

Post has attachment
DUCK GIVEAWAY BY BLOG NADIAIZZATY.NIA
Selamat Morning !! Perut kenyang baru lepas perkena nasi lemak dua bungkus. Ngantuk pulak mata ni. So mari segarkan mata buka reading list kat dashboard. Cari bahan bacaan pagi2 ni syok juga. Wahh ramainya join  DUCK GIVEAWAY BY BLOG NADIAIZZATY.NIA .  Suka...
Add a comment...

Post has attachment
Sistem Kasta Pembelajaran Malaysia
Adam tahun depan naik darjah 2 Alhamdulillah, keputusan dan kedudukan dalam darjah
okay sangat. Kelas pun dah tukar. Satu benda yang Adam takut sangat
haha. Sebab dia selalu tanya, Adam tukar kelas ke? Adam nak
kelas dengan Adam Waie kawan baik Adam Cikgu b...
Add a comment...

Post has attachment
KASTA DALAM SISTEM PEMBELAJARAN MALAYSIA
Adam tahun depan naik darjah 2 Alhamdulillah, keputusan dan kedudukan dalam darjah okay sangat. Kelas pun dah tukar. Satu benda yang Adam takut sangat haha. Sebab dia selalu tanya, Adam tukar kelas ke? Adam nak kelas dengan Adam Waie kawan baik Adam Cikgu b...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
MY NEW WORKPLACE. AGAIN !
Assalamulaikum and Hai ! So awal bulan November haritu tukar tempat kerja...lagi Haha kemain tau. Kita bukannya jenis senang dapat kawan. Dari bulan Julai 2016 lapor kat tempat lama tu dah genap setahun baru lah rapat dengan semua. Lepas tu ni dah masuk tem...
Add a comment...

Post has attachment
#terataknissafadzly Part 1
Okay !! Finally Alhamdulillah  dapat dah kunci rumah pertama kami. Ni rumah yang ke tiga la. Tapi ni 1st rumah sendiri. Rumah 1st sewa di Ampang Selangor dan kedua rumah sewa sekarang di Batu Gajah Perak. Rumah yang beli ni pun di Batu Gajah Perak. So agak2...
Add a comment...

Post has attachment
#nissalayanmovie : The Boss Baby
Ahad aritu Walid ajak pergi AEON untuk setelkan segala bil2. Memang kalau Walid nak buat segala transaksi duit dia akan ke AEON tu sebab tak ramai orang berbanding dengan Pekan Batu Gajah ni. Macam Ummi, iols lebih prefer online banking. Segalanya di hujung...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded