Profile cover photo
Profile photo
Piza laaa
918 followers -
Ikuti saya untuk lebih info tentang dunia ICT
Ikuti saya untuk lebih info tentang dunia ICT

918 followers
About
Posts

Post has attachment
Masalah thumbnail di android
Assalamualaikum pembaca semua, hari ini saya ingin membantu kalian untuk meyelesaikan beberapa masalah serius yang terjadi kepada telefon pintar kalian. Tanpa membuang masa jom kita kenal pasti masalah dan cara penyelesaiannya. Sebelum terlupa ini terjadi k...
Add a comment...

Post has attachment
Selamat Tahun Baru 2016
As salam, maaf diucapkan kepada semua pembaca pelitasiang kerana banyak perkara yang tidak dapat dielakkan terjadi. MrPingu terlalu sibuk dengan urusan kerja. Maklumla semakin hari masa semakin suntuk. Kadang-kadang ada benda kita tak dapat kawal. huhuh. In...
Add a comment...

Post has attachment
Bekerja UntukHidup, Bukan Hidup Untuk Bekerja
Assalamualaikum semua, selamat pagi semoga sihat selalu. MrPingu ingin mohon maaf sudah lama tidak post artikal terbaru. Maklom la bekerja sekarang nie laptop lak tak bawak huhuh.  Tanpa melengahkan masa MrPingu ingin menyampaikan sedikit sahaja nasihat dan...
Add a comment...

Post has attachment
Quotes For This Week
We have been create by system that push you down like that is no day after tomorrow. What you have to do? The answer is move forward, don't think to much because this world is not like comic book .  We always do wrong every time we do something!We do jobs f...
Add a comment...

Post has attachment
GiveAway L'Oreal Paris by Ayue Idris
Assalamualaikum~ (Klik banner di atas untuk join) facebook link : instagram id : Jom ramai-ramai meriahkan GA Ayue Idris !!
Add a comment...

Post has attachment
Selamat Tahun Baru 2015
 As salam, MrPingu minta maaf semua kerana tidak balas mesej korang kat shoutbox, google komen, dan sebagainya. Admin baru sahaja bekerja tu sibuk sikit. Hope korang faham. Sekarang pon tengah demam. huhu. Rasanya memang dah lewat sangat nak ucap selamat ta...
Add a comment...

Post has attachment
Simple 1st Giveaway Segment by Beba Ifa
(KLIK BANNER UNTUK JOIN)   As salam, jom semua join segmen terbaru nie. Sama-sama kita menyokong kawan-kawan blogger kita errr.  Banyak hadiah menarik ditawarkan. Tarikh tutup seperti pembaca tengok errr. 30/12/2014. Take note tu dont forget okk! Semoga ber...
Add a comment...

Post has attachment
iniblogke 600 bloglist
(KLIK BANNER UNTUK JOIN) As salam, MrPingu harap semua sihat-sihat hendaknya disamping keluarga tersayang. Hati-hati sekarang musim banjir jangan main banjir ok! ^^ Jadi hari ini tanpa membuang masa jom kita join segmen bloglist + blogwalking bersama osman....
Add a comment...

Post has attachment
Berbelanja di SWEETMUSLIMAH
(KLIK BANNER UNTUK SHOPPING)   As salam, semua selamat petang semoga sihat hendaknya disamping yang tersayang. Petang yang indah dan permai ini hujan renyai-renyai. Apa kata kita berbelanja sedikit di sweetmuslimah.com. Pelbagai jubah, baju muslimah untuk d...
Add a comment...

Post has attachment
Segmen : Pencarian Bloglist Disember By Syahirah Valiant
( UNTUK JOIN KLIK BANNER) As salam, jom sama-sama join segmen terbaru dari syahirah valiant! Selamat berjaya semua. Tarikh berakhir 3/12/2014 - 14/12/2014 i choose " VINTAGE "
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded