Profile cover photo
Profile photo
Weboriginal.eu Kft
272 followers
272 followers
About
Posts

Post has attachment
A Google által közzétett Keresésminőség-értékelő irányelvek alapján betekintést nyerhetünk abba, mi is számít minőségnek a Google szerint. A kiváló minőségű oldalak kielégítik a felhasználó érdeklődését, tehát elérik kitűzött céljaikat.

Post has attachment
Gyorsított mobil oldalak egyetlen kóddal több platformon és eszközön, hogy a tartalom mindenhol egyetlen pillanat alatt megjelenhessen, nem számít, milyen típusú a használt telefon, tablet vagy egyéb mobil eszköz.

Post has attachment
A keresési algoritmusok fejlesztése magába foglalja a folyamatos kísérletezést. Ezeknek a kísérleteknek a részei az keresési értékelők, akik elbírálják a Google keresési találatok minőségét. Az értékelések a Google irányelvei alapján történnek, melyeket most hivatalos blogjukban hoztak nyilvánosságra.

Post has attachment
A Google agresszíven fog eljárni a feltört tartalommal szemben, ezzel védve a felhasználókat és a webmestereket. Célja, hogy teljesen kigyomlálja a spam tartalmat a találati listáról.

Post has attachment
Az App Indexing API segítségével a Google képes összegyűjteni az elkötelezettségre vonatkozó adatokat, így határozza meg mennyire hasznos az adott alkalmazás a felhasználók számára.

Post has attachment
Hamarosan a Pingvin algoritmus valós időben fogja ellenőrizni a weboldalra hivatkozó oldalakat.

Post has attachment
A Searchmetrics legújabb tanulmányából kiderül melyek a legfontosabb rangsorolási tényezők!

Post has attachment
Megérkezett a Google Panda 4.2! A Panda 2011 februárja óta dolgozik azon, hogy eltüntesse a rossz minőségű oldalakat a Google találati listájának élmezőnyéből.

Post has attachment
A HTTPS titkosítást használó oldalak megjelenése a találati listában egyértelműen megemelkedett az elmúlt időszakban, az első oldalon megjelenő találatok közel 20%-áról beszélünk jelenleg. De megéri e váltani?

Post has attachment
Okosabb lett a Webmestereszközök talán legtöbbet használt eszköze, a Keresési lekérdezések.
Wait while more posts are being loaded