Profile cover photo
Profile photo
BusinessMark
26 followers -
Mark your B2B opportunity!
Mark your B2B opportunity!

26 followers
About
Posts

Post has attachment
În vigoare de la 1 ianuarie 2018, noul standard „IFRS 9 – Instrumente Financiare” vine cu provizioane în creștere, reguli noi de clasificare a investițiilor financiare, dar și o relaxare a criteriilor de aplicare a contabilității de acoperire. Află care sunt principalele abordări în implementare ale societăților comerciale de pe piața locală și regională.

Te așteptăm la workshop-ul organizat alături de EY Romania --> http://bit.ly/2hPm3M2

#EY #BusinessMarkEventManagement #ifrs #workshop
Photo

Post has attachment
Operational HR, 2017: Despre reinterpretarea standardelor de performanță în HR, transformarea organizațională și capacitatea angajaților și angajatorilor de a se adapta, într-o lume în care schimbarea este noua certitudine.

Înscrie-te la eveniment --> http://bit.ly/2vhMY7W

#BusinessMark #operationalhr #humanresources
Photo

Post has attachment
Cresc vânzările de autovehicule ecologice (hibride şi electrice 100%)! În primele șapte luni ale anului au fost vândute 1.237 de unităţi, un număr aproape triplu faţă de aceeaşi perioadă din anul 2016 --> http://bit.ly/2vLwNhR

#BusinessMark #news #economy #electric #energy #automotive
Photo

Post has attachment
IFRS 16 - Noul standard reprezintă o revizuire profundă a modului în care societăţile contabilizează contractele de leasing şi prevede ca toate să fie raportate ca active şi pasive în bilanţul utilizatorului. Descoperă provocările cu care se confruntă entităţile raportoare, dar şi oportunităţile şi beneficiile care au apărut: revizuirea strategiei de leasing, opţiuni suplimentare de contractare, identificarea lacunelor şi ineficiențelor infrastructurii IT.

Participă la workshop-ul organizat de EY Romania --> http://bit.ly/2hPm3M2

#EY #BusinessMarkEventManagement #ifrs #workshop
Photo

Post has attachment
BASAV RAY CHAUDHURI - Change Leader, Transformation & Strategy Mentor, Executive Coach revine la București. Vino să-l întâlnești la cea de-a patra ediție a evenimentului „Operational HR”!

Urmărește-l într-un interviu despre schimbare organizațională: http://bit.ly/2vI0CQk

#BusinessMark #changemanagement #humanresources #operationalhr

Post has attachment
Vești bune pentru România! Economia continuă ritmul susținut de creștere din ultima perioadă, astfel că Produsul Intern Brut a înregistrat în trimestrul al doilea al acestui an un plus de 5,9% în serie brută și de 5,7% în serie ajustată sezonier față de același trimestru al anului trecut.

Citește articolul --> http://bit.ly/2w9OUkt

#BusinessMark #NewMoney #economy #gdp #economygrowth

Post has attachment
Pe 15 septembrie are loc „IFRS Workshop”. Specialiștii EY Romania vă invită să discutați despre standardele IFRS 16 - provocări şi oportunităţi în adoptarea şi aplicarea noului standard privind contractele de leasing și IFRS 9 pentru societăți nonfinanciare – aspecte practice privind implementarea.

Detalii despre eveniment --> http://bit.ly/2hPm3M2

#EY #BusinessMarkEventManagement #ifrs #workshop
Photo

Post has attachment
„Operational HR” revine cu a patra ediție la București! Vă așteptăm pe 21-22 septembrie la Hotel Radisson Blu să discutăm despre operațiuni și procese organizaționale alături de speakeri cu experiență națională și internațională.

Save the date --> http://bit.ly/2vhMY7W

#BusinessMark #operationalhr #humanresources
Photo

Post has attachment
Cum va arăta munca la birou în viitor și care sunt noile provocări ale responsabililor de HR? Iată un articol despre inteligență artificială, automatizare și tehnologie: http://bit.ly/2v1whyp

#BusinessMark #artificialintelligence #technology #hr #centreforeconomicandbusinessresearch

Post has attachment
EY România și BusinessMark Event Management au plăcerea de a vă invita la „IFRS Workshop”, ce va avea loc la Hotel InterContinental, București, în data de 15 septembrie 2017: http://bit.ly/2hPm3M2

#EY #BusinessMarkEventManagement #ifrs #workshop #speakers
Photo
Wait while more posts are being loaded