Profile cover photo
Profile photo
Che Rosliza Che Mat (Cik Rose Cute)
7,195 followers -
Berblog Sekadar Hobi Bukan Untuk Populariti
Berblog Sekadar Hobi Bukan Untuk Populariti

7,195 followers
About
Che Rosliza Che Mat (Cik Rose Cute)'s posts

dah lama tak bukak komputer...sekrg aku pregnant 3 bulan

Post has attachment

Post has attachment
Kek Kuali
Assalamualaikum.... Kek kuali korang pernah rasa tak hehehe....first time dengar....terasa pulak nak buat...Sebelum aku cuba resepi nie...aku share gan korang dulu ya... Gambar nie yg sudah siap untuk di mkn.. Jom Tengok resepi kat bawah....nampak macam sen...

Post has attachment
filem seram, The Exorcism of Emily Rose
Assalamualaikum.....Kisah benar yang berlaku kepada gadis yang bernama Anneliese Michel...aku dah tengok filem nie...memang seram giler wei.... Kalau berani boleh tonton hihihi  Dilahirkan pada 21 September 1952 di Jerman, Anneliese Michel menjalani kehidup...

Post has attachment
♥ BUY ★ SHARE & WIN!!!
posted from  Bloggeroid [ Click Here To Join ] Assalamualaikum semua rakan blogger.. Belek-belek feed blog tadi.. tiba2 dapat lak idea nak buat PROMOSI BELI - SUSTAINED RELEASED VITA-C  nie dgn HARGA RM80 (including postage) & dapat  FREE BUTTERFLY SHAWL GL...

Post has attachment
Cadar patchwork..100% cotton
Assalamualaikum.... Selamat petang semua....hari nie nak story pasal cadar yg tgh hot di pasaran dan menjadi trending di dunia online Cadar patchwork ...100%  cotton,selesa..mudah  di kemas dan yang paling penting  corak2nya sangat2 cantik... Saya juga dah ...

Post has attachment
PROFIL KIM TAE HEE
Profile Name: 김태희 / Kim Tae Hee (Kim Tae Hui) Nickname: Angel Profession: Actress and model Birthdate: 1980-Mar-29 Birthplace: Ulsan, South Korea Height: 165cm Weight: 45kg Star sign: Aries Blood type: O Family: Older sister and younger brother/actor Lee Wa...

Post has attachment
SINOPSIS My Lovely Girl / She's So Lovable
Drama Korea Terbaru " My Lovely Girl" akan di tayangkan tidak laa lagi....tak sabar nak tengok Rain berlakon baik....Heroin Kristal Jom Baca Sinopsis Lanjut Judul : 내겐 너무 사랑스러운 그녀 / Naegen Neomu Sarangseureowoon Geunyeo Judul Lain: My Lovely Girl / The Woma...

Post has attachment
Dapat Doodle....Alahai Cutenya...
Assalamualaikum.... Aku sebenarnya dah lama tak buat entry....sibuk memanjang....pagi2 lagi...aku duk  sibuk jenguk pokok bunga,sekrg nie tgh kemaruk tanam bunga rose jepun dengan bunga rose... Dah melalut...sebenarnya aku nak citer aku dapat doodle...dapat...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded