Jeg vil løbende dele min præsentation fra Digital Markedsføring 2012, et slide af gangen og tilknytte lidt kommentarer til dem, for ikke at snyde dem der har betalt for at se oplægget, bliver ikke alle tips givet videre her på Google+.

Første slide var en præsentation af Google Panda og hvad den betød. Google Panda søger at fjerne overflødige og dårlige sider i Googles indeks, der er fokus på tyndt indhold (indhold uden substans, pointe, konklusion mv.), syndikeret indhold og redundante sider. Panda kigger lige så på mængden af reklamer (affilliate links inkluderet, om de så er i tekstformat eller andet). Pandaen er et filter og er det stadig den dag i dag, hvilket betyder at det ikke er en inkorporeret del af den normale algoritme. Der skal trykkes på en knap, før end den aktiveres og sier overflødige websites ud af indeks.

Dette påvirkede også mange andre sider, der som sådan ikke blev ramt specifikt af Panda, da links fra Panda ramte sider blev devalueret. Dette betød at langt flere personer end det reelt set var tilfældet, mente at de var blevet ramt af Google Panda.
Photo
Shared publiclyView activity