Profile cover photo
Profile photo
Dyræger uden Grænser Forening
20 followers -
Dyreværnsorganisation som hjælper gadedyr i udlandet.
Dyreværnsorganisation som hjælper gadedyr i udlandet.

20 followers
About
Communities and Collections
Posts

Post has attachment
INPUT messen var godt besøgt, og rigtig mange studerende kom hen på vores stand for at høre nærmere om muligheden for at rejse ud i verden og være med til at gøre en forskel. Det var glædeligt at se, hvor stor interessen omkring vores arbejde var, og mange gav udtryk for at de bestemt måtte ud og hjælpe gadedyrene på et tidspunkt.
Dyrenes SOS uloddede igen i år et rejselegat på 2.000 kr. og den heldige vinder blev veterinærstuderende Zinia Vincent Nergaard. Vi glæder os til at høre hvor Zinia vælger at rejse hen, og vi vil selvfølgelig lægge hendes rejserapport ud på hjemmesiden, når hun kommer hjem fra sin rejse. Passion 4 Pets donerede anden præmien, som var et lækkert hundetæppe. 

En stor tak til Veterinærmedicinsk forening fordi vi måtte deltage i dette fantastiske arrangement igen i år, og en tak til de studerende for deres imødekommenhed.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Birgit Krabbe Jensen vandt et rejselegat fra Dyrenes SOS på kr. 2.500,00 på INPUT 2012, og nu kan du også læse om hendes oplevelser i TOLFA.
Add a comment...

Post has attachment
Så er der atter nyt fra Lise, som stadig møder nye udfordringer!
Add a comment...

Post has attachment

Læs dyrlæge Mette Sand Jensens beretning om hendes 2 ugers ophold hos TAWESO i Tanzania.

Post has attachment
Så er der nyt fra Lise i costa Rica, hvis liv er under forandring - både på det personlige plan, men også det arbejdsmæssige :0))
Wait while more posts are being loaded