Profile cover photo
Profile photo
Wok Away Fresh Asian Food Restaurant Specific Asiatic WOKAWAY
4 followers
4 followers
About
Wok Away Fresh Asian Food Restaurant Specific Asiatic WOKAWAY's posts

Post has attachment

Post has attachment
Într-un aluat delicat și fraged, carnea de vită își dezmierdă aromele cu tentă asiatică pentru a se desăvârși în sosurile servite lângă colțunași (picant sau sos de soia) într-o experiență culinară inedită.

Post has attachment
În primul rând, cartofii sunt pregătiți ca chips și dacă sunteți amatori de alimente crocante, acesta va fi alegerea perfecta. Iar orezul, departe de a fi un simplu adaos, te va urprinde prin aromele și gustul special, căci este pregătit cu ou, alături de ingredient special din Asia.Recomandarea noastră este să acompaniați acest meniu cu o salată bogată în legume.

Post has attachment
Rață delicioasă și picantă gătită excepțional în bucătăria Wok AwayMâncarea chinezească este foarte ofertantă în ceea ce privește felurile iuți. Rața gan bian este un preparat picant, la care se poate alătura o garnitură de orez cu legume sau orez la abur.

Post has attachment
O salată rafinată de surimi, ușoară, plăcută și delicată ca valurile oceanului tropical.
Salata de pește fie din crab fie din cod , carne tocată de pește un melanj de proteine marine din cel mai bun pește oceanic

Post has attachment

Post has attachment
Pe lângă bucățile proaspete și fragede de pui pe care le veți găsi din belșug în acest meniu, veți întâlni gusturi și asocieri inedite de bambus și ghimbir, alături de savuroase ciuperci shitake, ardei gras și morcov. Totul vine în compania unei porții de orez la aburi.Completați cu o salată verde pentru și mai multă prospețime!

Post has attachment
Savurează un preparat plin de savoare oferit de Wok Away. Profită de buchetul aromelor ce se regăsesc în puiul gătit la WOK şi încarcă-te cu energie pentru întreaga zi. Răsfaţă-ţi papilele gustative cu un aliment bogat în vitamine ideal pentru un regim de slăbire datorită proteinelor de cea mai înaltă calitate!

Post has attachment
Cu multă carne delicioasă de vită trasă la WOK fâșii aromate, o porție de 400 ml SĂȚIOASĂ cu ou și ROȘII PROASPETE , supa de la WOK Away va satisface cele mai exigente gusturi culinare asiatice.

Post has attachment
De un rafinament culinar deosebit, această supă este versiunea asiatică a supei de ciuperci.
Cu toții știm cum este o supă cu ciuperci europeană, dar supa cu ciuperci chinezești este cu totul și cu totul altceva, un deliciu pe care TREBUIE să îl EXPERIMENTEZI.
Wait while more posts are being loaded