Profile cover photo
Profile photo
nazz ab rahman
10 followers
10 followers
About
nazz's posts

Post has attachment
Food Hunting in Escape Hat Yai
    hye korang semua.. korang mesti tahu kan kalau Nazz cerita ni mesti benda yang dah berzaman kan, haha nak buat macam mana kekangan segala galanya. hee.. tapi tak pe hari ni nazz nak cerita tentang ala ala short vacation nazz ke Hat Yai bersama dak dak k...

Post has attachment
hati
kenapa beri harapan kalau tak maksudkan..  tolong lah.. penat..  pergi tanpa sebarang kata selepas harapan di beri.. biarkan perasaan ini tertanya tanya apa sebenarnya semua ni... jika selepas ini tiada lagi seperti dulu jangan salahkan diri ini.  dah penat...

Post has attachment
Wedding Cousin
  sesi throwback.   cerita yang dah basi yang dah lapuk tapi nak jugak share ngan korang semua. hee cousin nazz pon dah pregnant dah tapi nazz baru nak share cerita tentang majlis kahwin dia hari tu.. hee. tak pe la at least lepas ni boleh lah tengok sini k...

Post has attachment
Rindu
siapa yang tak rindukan seorang ibu yang hampir 19 tahun jaga kita bersama kita. siapa yang tak cemburukan kawan kawan yang selalu dok call ibu tiap hari tanyakan khabar siapa yang tak ternanti2 saat pulang kerumah si ibu sedia menanti di pintu siapa yang y...

Post has attachment
selamat hari lahir ayah....
  hampir setahun tak update blog kan berhabuk mungkin blog ni... kasi tiup sikit bagi hilang sawangnya... hurm bukan apa bukan lupa bukan tak ingat tapi di sebabkan kekangan masa tak sempat nak update cerita ceritanya..  sebenarnya banyak sangat cerita nak ...

Post has attachment
**
Hye chenta hati semua...  Pernah tak kita buat satu perkara yang membuat ka kita akan kenang sampai bila2? Xpon benda tu akan kita ingat lama... haaaa tipu lah kan kalau ada yang kata tak pernah.. kalau lah boleh rasa nak ulang ulang balik je kan moment tu ...

Post has attachment
matrikulasi vs universiti
Selamat pagi good morning zaoshang hao readers sekalian... haaaa bila dah start update tu rasa macam setiap saat setiap detik jer nak update blog ni.. tapi bila dah dia stop menaip ambk masa yang lama pulak nak start balik.. hahaha... Ok matrikulasi vs ipta...

Post has attachment
20 tahun nazz di dunia.
Hye chenta hati nazz sekalian... sekali lagi mohon maaf mohon ampun sebab telah mengkhianati janji..  janji apa??? Hari tu janji nak update segala macam yang nazz lakukan kan.. maaf sekali lagi... bukn tak nak tapi tak de kesempatan..sibuk mengejar dunia.. ...

Post has attachment
self esteem
assalamualaikum... self esteem? hurm maybe tak semua orang macam nazz ni kan. self esteem nya tak lah tinggi mana.. tak lah rendah macam empunya badan. hahaha... self estemm. hurm pe dia erk? sejenis kuih kah itu? atau sejenis permainan yang koraang tak per...

Post has attachment
muncul kembali
  assalamualaikum....  wassap wassup!! ok meh sini nak cerita... but, before this meh kita tiup2 and bersihkan dulu blog yang dah lama bersarang dan berhabuk dek tinggalkan sudah berkurun dan berabad lamanya.. ohhh semakin hari semakin lama semakin malas na...
Wait while more posts are being loaded