Profile cover photo
Profile photo
Fify Jasbi
About
Posts

Post has attachment
Go far away from the moment, let it be a memory
Genap 3weeks aku break dngn X and aku still teringat dekat dia, haihhh penat lh mcm ni tapi aku dh moveon, aku dh redha dngn apa yg terjadi kt diri aku and aku anggap tu adalah pengajaran buat diri aku. Kau nk tahu knpa aku break dngn X? Senanya aku pun tk ...

Post has attachment
LOVING MAKE YOUR HURT
Hi i'm back hehe i miss u so much blogger, long time no see u. Yeahhh 2016 already saya pun habis sekolah semua dh habis and now wht i'm doing is working and nxt year baru sambung study, alaa dkt dalam jb je tk jauh mana pun tapi nk study luar jb biar rasa ...

Post has attachment
BUANG MASA
Assalamualikum awk awk semua hehe mesti pernah sakit hati kn gais? Siapa lh kt dunia yg tk pernah rasa sakit hati, lucky betul haha aku bukan apa tau gais bila kita dh sakit hati mcm mcm lh yg kita fikir kn tuhan je rasa apa yg kita rasa kn, rasa mcm bodoh ...

Post has attachment
BFF
U are my bff tau beb ingt smpai bila bila jgn pernah lupa aku ok! anything happend on u pls cerita kt aku ok aku tknk kau sedih sedih mcm org bodoh sbb aku syg kau!! aku tknk jadi mcm sebelum sebelum ni kjp je jadi bff aku ada yg pindah lh apa lah aku tknk ...

Post has attachment

Post has attachment
2015
Hai assalamualikum gais, tksangka skrg dh 2016 tk sedar 2015 dh berlalu  beb tkpe yg dh lepas kita lepas kn je semua memories sedih dan gembira ok efy tkmau ingt lagi cuba berubah jauh lebih baik dari yg dulu. Sekolah pun dh lepas mesti lepas ni rindu kwn k...
Wait while more posts are being loaded