Profile cover photo
Profile photo
La Cushy
8 followers
8 followers
About
Posts

Post has attachment
Menu Ramadan - Home Delivery
Rejab..Sha'ban..Ramadhan..hampir tiba. Sekejap je masa berlalu..dah nak bulan puasa. Bulan puasa biasa mesti nak kena fikir apa yang terbaik yang boleh La Cushy offer, YA la selama ini waktu operasi kami siang sahaja, duit untuk beraya nak kena cari jugak. ...
Menu Ramadan - Home Delivery
Menu Ramadan - Home Delivery
lacushy.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Projek Kuih Raya Tahun Lepas
Pertama kali kami memasarkan beberapa jenis kuih untuk dijadikan juadah hari raya kepada pelanggan yang berminat. Pilihan utama yang menjadi kesukaan ramai adalah tart nenas@ 'shell tart', Selain daripada itu ada kuih Suji Kristal, Almond London dan Choc Ch...
Projek Kuih Raya Tahun Lepas
Projek Kuih Raya Tahun Lepas
lacushy.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Pertandingan Premis Restoran Bersih 2017
Agak-agak layak ke nak masuk pertandingan ni..ha ha tiba-tiba dapat surat dari pihak Majlis memaklumkan ada pertandingan RestOran BERsih..terkejut la awak ni. Apalagi minta semua staff bersedia..mana tahu kan.. jangan pulak dapat yang tercorot lak. Kena la ...
Add a comment...

Post has attachment
Lama Tak Dengar Cerita..
Kami di Seri Iskandar .. tentunya daerah ini menjadi saksi kami..jatuh dan bangunnya La Cushy.. Berbagai kami tempuh sehingga kini. Rupa-rupanya bukan senang ye kak ..nak buka restoran ni. Phuuuh bermacam-macam la kami usaha juga untuk teruskan.. lesen mest...
Lama Tak Dengar Cerita..
Lama Tak Dengar Cerita..
lacushy.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
CALL US FOR DELIVERY - JUST CALL/WHATSAPP
Delivery to your house...just give us full address.. Kami telah memulakan perkhidmatan ini pada bulan Oktober ini..sila lah hubungi kami - RUJUK di page LA CUSHY CAFE untuk maklumat menu dan contact no. Kami menunggu CALL ANDA..
Add a comment...

Post has attachment
Memberi Nafas Baru pada MENU Cafe
Cafe kami telah bermula selama hampir 10 bulan..berbagai cubaan dalam kami melangkah di bidang pemakanan ini. Boleh kami katakan kesungguhan kami tidak mengenal erti putus asa membuat kami dapat sampai ke tahap ini. Pengalaman ini membuatkan saya sukar menc...
Add a comment...

Post has attachment
Our First Month
Kami telah bermula sebulan..sambutan amat menggalakkan. Customer memberi banyak respond dan kami merasakan ia pandangan positif yang kami ambil penting..untuk penambahbaikan Cafe kami ini dari masa ke semasa. Menu yang ada telah disesuaikan dengan kepakaran...
Our First Month
Our First Month
lacushy.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Persediaan akhir untuk 'Opening Day'
Kami mengambil cuti awal...barang-barang yang penting sudah tersedia di cafe... Sesuai pada masanya..pekerja pun dah ada.. kami putuskan untuk membuka cafe pada tarikh 1hb Disember 2014. Perasaan 'excited' dah lama hilang sebab keletihan..tapi hari 'opening...
Add a comment...

Post has attachment
Cafe hampir siap..
Kami perlukan konsep yang tepat untuk cafe kami, rakan-rakan yang rapat telah pun memberi cadangan yang bernas. Kami mengambilkira semua pandangan dan hasilnya susunatur ringkas cafe dapat disiapkan.Tetapi macamana pulak dengan warna background..banyak betu...
Cafe hampir siap..
Cafe hampir siap..
lacushy.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Bulan puasa yang lepas kami mulakan kerja-kerja pemasangan tile
Bulan puasa baharu sahaja lepas..rasa macam sekelip mata sahaja.. Bulan Syawal pula muncul..dirai dengan penuh kesyukuran. Kerja-kerja untuk menyiapkan cafe ini agak lambat... kekangan yang pastinya kewangan yang agak tidak mengizinkan di saat-saat akhir in...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded