Profile cover photo
Profile photo
ERIK arkitekter
12 followers
12 followers
About
Posts

Post has attachment
Fra historisk institution til ny og indbydende bydel i Aarhus – KPF skal transformere Bindesbøll Byen til 18.500m² almene boliger for AAB.

Bygherrens vision om at skabe et nyt bydelskvarter med mangfoldighed og fællesskaber som nøgleord skal nu udfoldes i Bindesbølls fredede og bevaringsværdige bygninger i Risskov. Og potentialet er kæmpestort: Bygningerne er smukke, velproportionerede og rare i deres varierende skala og uderum. Parken ned mod Aarhus Bugt er et kæmpe aktiv med store, gamle løvtræer og den smukkeste vandudsigt.

Læs mere her: www.kpf.dk/nyheder

Photo
Photo
10/08/2017
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Almene og private boliger i ”Skudehavnen”

Vi har netop vundet retten til at opføre 17.500 m² boliger i ”Skudehavnen” i Vejle i samarbejde med Casa. Beliggenheden mellem by og natur er ideel for byudviklingen, og den nære kobling til de maritime omgivelser har sat sit præg i farver og materialer.

Boligerne er en blanding af private og almene boliger, og vi har arbejdet indgående med skala, størrelse og mikset af boligerne, for at skabe den smeltedigel og forløse det potentiale, der ligger i området. Alle huse udføres som rækkehuse, men er inspireret af storbyernes byhuse med enkle teglstenskroppe og få men store facadeåbninger. Opbrud i materialer mellem nederste og øverste etager sikrer variation i udtrykket, og brugen af især træmaterialer er tilpasset miljøet.

Boligerne varierer mellem 85 m² og 150 m². og mange er i flere etager. Gaderne er toftede og husene forskudte for bedre at fange aftensolen fra vest, og for at give variation i planen for området.

Vi er stolte af projektet og glæder os til at komme i gang!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Ny politiskole tegnes af KPF Arkitekter

KPF Arkitekter har fået til opgave at tegne den Ny Politiskole i Vejle – et projekt der under stor bevågenhed nu skal designes så fremtidens betjente kan få tidssvarende uddannelseslokaler. Projektet er vundet på en rammeaftale med Bygningsstyrelsen i et tæt samarbejde med Ingeniørfirmaet Norconsult.

Forud for igangsættelsen har der været en offentlig og politisk proces, og der ligger nu en meget vigtig opgave i at indfri målsætningerne til glæde for både politikere, borgere og ikke mindst de brugere, der skal have deres daglige gang i bygningerne.

Vores tilgang til opgaven er præget af den funktionalisme, der er KPF Arkitekters kendetegn, og som kombinerer smuk arkitektur med et benhårdt fokus på arbejdsgange, læring og den gode hverdag for de kommende brugere af den nye politiskole.

Samlet bliver projektet ca. 20.000 m², med stor variation i brug og formål. Fleksibilitet og design sikrer, at bygningerne kan tilpasses løbende, og at man samtidigt overholder alle gældende standarder for undervisning og indeklima. Derved skabes en politiskole, som både beslutningstagere, naboer og politiskolens elever forhåbentlig vil være stolte over, og som kan tilpasses fremtidens behov og ønsker.
Animated Photo
Commenting is disabled for this post.

Post has attachment
Tv2Østjylland fortæller her lidt om vores seneste projekt i Silkeborg
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Vrå Kirke har fået ny klokke - afstemt efter kammertonen og på 1,4 tons. Brøgger Arkitekter - en del af KPF Arkitekter - har stået for designet
Add a comment...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded