Profile cover photo
Profile photo
Димитър Кирилов
374 followers
374 followers
About
Димитър's posts

Post has attachment
Вашата душа е отражение на всички души. Вие сте Другия. Без другите, вие не бихте съществували. Вие се определяте от отношенията ви с другите. Може би трябва да се опише цялата вселена, за да се определи едно лице. Затова всеки отделен човек е цялата вселена. Вашата душа е и двете, както лична, така и универсална в същото време. Всеки е отражение на вас самите. Вие сте в залата на огледалата, където всяко ваше отражение изглежда различно. Тези, на които се възхищавате - отразяват качествата ви, които най-много цените в себе си. Тези, които ви дразнят - отразяват качествата, които най-много отричате ​​в себе си.

Всяко лице, което виждате, е различна версия на вас самите!

Post has attachment
Това Е бъдещето и настоящето
всеки да съомее да види,
че съзнанието без Сърцето е фалшива Светлина,
и че Сърцето е смисъла
ала е прикрито от съня,
който ние открихме
и разтъркали Очи
се събудихме за Любов!

ОБИЧААААААААААААААЙТЕ
ЖИВИ СМЕ
С ОТВОРЕНИ ОЧИ !!!

А щом са отворени !
То тогава ще се храним с Любовта на Слънцето!

И все повече ще огладняваме,
ала не за ХРАНА ЗА ЛЮБОВ ще сме гладни и ненаситни !
ЕВРИКА
това е ОДАТА ЗА ЛЮБОВТА


ЧЕСТИТ ДА Е ДЕНЯ ЛЮБОВЕН И ВЕЧНАТА ЛЮБОВ
ДА ЖИВЕЕ ОБИЧТА НА СЪРЦАТА НИ ДА се чустваме ЖИВИ И С ОТВОРЕНИ ОЧИ


Послание от Сърцето от Душата ❤

Post has attachment
Рене Мей за първи път в България. Докосни се до великия лечител.

Срещите с него ще бъдат в София на 1 и 2-ри юли. Като двата дни програмата е една и съща. Така че всеки, който иска да се срещне с него може да избере да присъства на един от двата дни.

Post has attachment
Сиянието е чиста енергия. Тя е лъчиста енергия от присъствието на Чистото Творение. Това е чисто състояние на вашата Душа. Блестящи лъчи, произлизащи от най-високите честоти на вашето съзнание.

Post has attachment
Желая ви Светлина в най-тъмните ви часове. Когато животът изглежда объркващ или празен - и когато пътя ви изглежда скрит в сенките на болката, съмнението, отчаянието или неспокойството - може да намерите Светлината вътре в Себе си, която ще ви помогне да видите нещата такива, каквито наистина са ... Всяка вечер идва към своя край, всяка буря затихва, и Светлината и Мира винаги се връщат при нас.

Post has attachment
Самият дъх, който ни е даден е свят. Наистина е време да отпразнуваме нашият разцвет, да се вълнува за това, че най-накрая Знаем. Съзнанието ни се разширява. Ние виждаме това, което никога не сме виждали. Истината грее по-ярко от всякога. Завесата наистина се повдига. Разбира се, ще има хаос, объркване. Преходът ще разкрие това, което не искахме да видим, но няма връщане назад. Неизбежно е, това, което е фалшиво ще приключи. Илюзията никога не може да бъде Истина. Това, което не е реално, няма да продължава съществуването си. Великото време, което всички ние сме чакали е тук, Сега. Не трябва да се страхуваме от невероятната промяна, която е на път да се осъществи. Позволете и да се случва чрез вас и през вас. Обичам ви!

Post has attachment

Вашата вътрешна цел е да се събудите, толкова е просто ... Вие споделяте тази цел с всеки друг човек на планетата, защото това е цел на човечеството. Когато живеем в настоящия момент, напълно будни в сега, присъствието на нашия АЗ СЪМ изпълва нашето същество и всяка мисъл, дума и действие се превръща в акт на свещен съюз с божественото.

Post has attachment
Сега сме в процес на интегриране на по-високата честота на светлината, струяща от Галактичния Център във нашите земни съдове, емоции и невронни синапси. След интеграцията, тази Светлина ще се отрази на всяка емоция, мисъл и действие. Освен това, тази по-висока честота на Светлината активира на 97% Възнесената ДНК, която е събуждане на вътрешния ни потенциал като създатели на нашата реалност.

Post has attachment
Празнотата е състояние на съзнанието, през което може да преминете, разширявайки се извън вашето сегашно ограничение, изоставяне на стари неща и преминаване към вашето следващо ниво на израстване. В празнотата вие изоставяте назад семейни структури, навици, мисли, поведение и становища и навлизате дълбоко навътре, за да създадете новия сам себе си, който съчетава вашата по-висша вибрация.

Post has attachment
Лейлия Владимировна Пугачова е кръвен потомък на Княгиня Олга-Прекраса. Известна е като Киевската Княгиня. Олга-Прекраса е дъщеря на Княз Олег Вещего и неговата жена Алжена /Елена/ - дъщеря на Княз Владимир Расате и внучка на Цар Борис I. В течение на над 1000 години семейството на Лейлия Владимировна спазва Завета на Княгиня Олга-Прекраса, който последната е оставила за своите потомци по женска линия. Царското семейство, под опеката на Хранителите на Рода, е съхранило своята чиста кръв, строго съблюдавайки условията на Завета. 
Wait while more posts are being loaded