Profile cover photo
Profile photo
Yana MIB
442 followers -
Love blogging so much!
Love blogging so much!

442 followers
About
Yana's posts

Post has attachment
Public
Lunch @Tony Roma's, Nu Sentral
Assalamualaikum... Awal tahun hari tu bos dari Singapore datang....tetibe je dia ajak satu opis lunch kat luar...sempena New Year katanya...bukan nak inform awal...dia dah sampai KLIA baru inform nak belanja lunch satu opis...adehh Makanya geliga lah otak m...

Post has attachment
Public
Dr. Beau Dari Teja Herbs Merawat Kulit Bermasalah
Assalamualaikum... Fakta menyatakan, semakin berusia kulit kita, semakin ia memerlukan rawatan rapi....kalau tak rawat apa jadi?? ofkos lah berkedut seribu...umur belum cecah 4 series tapi rupa dah macam nenek²...tambah dah jadi mak² dengan eyebag lagi besa...

Post has attachment
Public
Shopping Basikal di Ezbuy
Assalamualaikum... Pernah shopping kat Ezbuy?? haa sekali dah terjebak, susah nak stop! sedar² duit dalam bank dah surut...kahh!  Ada kenalan blogger jugak la yang kenalkan aku dengan website ni....sebab masa tu duk sibuk mencari kedai yang jual basikal kek...

Post has attachment
Public
Kenapa Golden Sands Resort, Penang BEST?!!
Assalamualaikum... Ingat tak entry Trip to Penang ?? kalau tak ingat boleh klik je tajuk tu...hehe~  entry tu aku tak habis cerita lagi pasal hotel yang aku pi....sebab banyakkkkkkk benda nak diceritakan...gituhh! moh la baca apa yang best sangat hotel yang...

Post has attachment
Public
Dah Dapat Kunci Rumah Baru
Assalamualaikum... Tetibe je ada rumah baru....hehe~  Alhamdulillah rezeki anak²...aku beli rumah ni dah lama...tahun 2014 gitu...rumah under construction...tu yang baru tahun ni dapat kunci....sebab baru je siap...hehe Rumah atas kayangan...tingkat 20 lagi...

Post has attachment
Public
Harijadi yang ke-31
Assalamualaikum... fuuhh berjaya gak update entry pertama tahun 2017!! haha! banyak nak cerita...tapi tangan macam dah tak reti nak menaip...adoii Alkisahnya 8 Januari lepas...hari Ahad...it's my BIRTHDAY!! yahoo! i'm officially 31 years old...tua dahhhh......

Post has attachment
Public
Company Trip 2016: Trip to Penang 3D 2N
Assalamualaikum... Habis 3 hari 2 malam stay di Ipoh , kitorang sambung percutian pi Penang pulak...wohoaa! first time ni bercuti sampai 2 negeri....haha~  mekaseh bos! muahh muahh!  kitorang gerak paling lewat...sebab melayan Zafirah swimming dulu...pastu ...

Post has attachment
Public
Company Trip 2016: Ipoh 3D 2N
Assalamualaikum... Every year kompeni aku akan buat trip percutian...bos akan belanja semua cost transport dan penginapan khas untuk staff sahaja...kalau nak bawak family, cost tanggung sendiri...contoh kalau naik flight, kompeni tanggung tix untuk staff sa...

Post has attachment
MAHA 2016, Rasa Macam Pergi Merentas Desa
Assalamualaikum... Siapa dah pergi MAHA?? best kan? kali terakhir aku pergi MAHA masa zaman sekolah...tadi saja laa nak merasa lagi jenjalan MAHA...dan aku tak sangka keluasan dia masyaAllah rasa nak putus kaki berjalan! hahaha   dengan kendong anaknya...ak...

Post has attachment
Parcel of Joy daripada LAZADA Sempena Online Revolution
Assalamualaikum... Hujung tahun dan SALE memang tak dapat dipisahkan....kena pulak targeted audience orang perempuan macam haku....seorang wanita biasa yang tak tahan dengan godaan sales menggila....hahaha~ Dah la aku memang jenis suka online shopping...kli...
Wait while more posts are being loaded