Profile

Cover photo
ayu Ismail
35 followers|420,154 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

ayu Ismail

Shared publicly  - 
 
Deco ruang makan
Dah hampir 7 tahun duk rumah ni so 7 tahun cermin ikea ni buat masa ni still dengan dexo ni masih elok and cantik so kekalkan so 7 tahun cermin ikea ni buat masa ni still dengan dexo ni masih elok and cantik so kekalkan yang bawah ni dah ubah sikit asal cer...
 ·  Translate
1
Add a comment...

ayu Ismail

Shared publicly  - 
 
Al Fatihah..Nur Alia Natasya
210805 hingga 110907 Andai kata hari ini arwah Alia masih hidup dia berumur 10 tahun sekejap je masa berlalu dah 8 tahun adik tinggalkan ibu pagi2 dah cakap dengan Faiz hari ni hari lahir kak alia suruh dia doakan kak alia masa baca yasin kat sekolah pg td ...
 ·  Translate
1
Add a comment...

ayu Ismail

Shared publicly  - 
 
Alahan Antibiotik
Hari Jumaat balik sekolah tu kena hujan Hari Jumaat malam dah rasa pening2 hari sabtu tu dah mula selsema kepala dah berat Hari Ahad dah x tahan gi Klinik demam ..batuk..selsema lengkap pakej masa nak bg ubat pun doktor dah risau nak bg apa ni yg lain ok......
 ·  Translate
1
Add a comment...

ayu Ismail

Shared publicly  - 
 
1 SYAWAL 2015
Alhamdulilah 1 Syawal menjelang tiba pagi tu dah hidang2 menjamu selera sebagai alas perut sebelum pergi solat sunat aidilfitri lepas solat kami bermaaf-maafan lepas tu terus berposing2 bila nak posing kat luar tiba2 hujan lak alamak aii so pagi tu memang x...
 ·  Translate
1
Add a comment...

ayu Ismail

Shared publicly  - 
 
Salam Aidilfitri
Salam Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin daripada ibuayu sekeluarga Sekiranya selama ibuayu  berblog ni ada terkasar bahasa ada tersalah bicara ada hati yang terguris Selamat hari raya Maaf zahir dan Batin Rindunya pada Ramadhan  Semoga Tahun depan dipanjangka...
 ·  Translate
Almari tv tu elok sesangat tapi ibuayu nak buat sesuatu kat cermin yang lut sinar tu kat rak tu letak dekoder astro dan ps3 fauzan ... Menu JUadah Bersahur. Bila time puasa ni paling mencabar nak plan apa nak masak waktu sahur ni so nak tulis siap2 kat blog ni supaya senang mencari i.
2
1
Maria “To'on” Haringan Sanah's profile photo
Add a comment...

ayu Ismail

Shared publicly  - 
 
Deko dinding dengan wall paper
projek minggu ni beli sebelum puasa tapi nak pasang takde masa lepas tu feel serba salah cantik ke wall paper ni matching x dengan warna dinding sedia ada macam2 fikir sampai satu ketika nak beli wall paper lain tapi bila renung2 oklah wall paper ni jalan j...
 ·  Translate
Pisang cheese murtabak cheese org melayu dah suka makanan omputih hehhee sebelum ni tahu kat Kg Kurnia Jb hr tu ada gi tapi xdpt ... Terlajak sahur biasa,Terlajak Berbuka !! sepanjang berpuasa ni baru sekali kami terlajak sahur bukan terlajak langsung tinggal 10 minit je nak imsyak macam lipas ...
1
Add a comment...
In her circles
1 person
Have her in circles
35 people
adianiez AIDA's profile photo
irra yyan's profile photo
Nureen Nasir's profile photo
Emy Lea's profile photo
sophia lowren's profile photo
tiya sofiani's profile photo
Najib Ariyan's profile photo
Ridhwan Ibrahim's profile photo
Mohd Rofi Isa's profile photo

ayu Ismail

Shared publicly  - 
 
Yong Tau fu dan Asam Pedas sedap di Tanjung Puteri Melaka
kalau ke Melaka teringin nak makan YONG TAU FOO dan nak makan gak ASAM PEDAS MELAKA yang memenuhi citarasa bolehlah ke kedai mara Tanjung Puteri bangunan mara ni dekat dengan hotel JAIM x ingatlak hotel apa kedai dia sebelah-sebelah suggest duk kat kedai As...
 ·  Translate
1
Add a comment...

ayu Ismail

Shared publicly  - 
 
Resipi Telur Tauhu
Pagi tadi tengok jalan2 cari makan Ada gi kedai Penyanyi Datuk khaty lepas tu tunjuk  telur tauhu ni ibuayu memang hantu tauhu goreng panas2 pun suka makan mcm tu resepi dia 2 biji telur tauhu tu potong dadu agak2lah banyak mana lepas tu garam Dato Khaty tu...
 ·  Translate
1
Add a comment...

ayu Ismail

Shared publicly  - 
 
Perubatan Jantung Dengan Tabib Cina di Melaka
Sebelum ni memang heboh dengar  kat area tanjung minyak ada perubatan tradisional bagi pesakit jantung dengarnya mana yang doktor  nak suruh operate jantung mereka pergi sini dulu so ada yang serasi bila gi hosp balik dah tak perlu  operate jantung bagi ibu...
 ·  Translate
1
Add a comment...

ayu Ismail

Shared publicly  - 
 
Strategi Simpan duit raya
Masa zaman fauzan kecik dulu dapat je duit raya terus bagi ibuayu suruh pegang semalam masa hr raya pertama ibuayu x kisah sangat pasal faiz tak tanya pun pasal dia dapat duit raya tu tapi masa jejalan rmh sedara org lain pegang sampul duit raya dia sedap j...
 ·  Translate
1
Add a comment...

ayu Ismail

Shared publicly  - 
 
Make over rak tv
Almari tv tu elok sesangat tapi ibuayu nak buat sesuatu kat cermin yang lut sinar tu kat rak tu letak dekoder astro dan ps3 fauzan so biasalah bila ada remote game tu nampak le bersepah2 kemudian laci tu warna putih kemudian ada nampak mcm kotor sikit so le...
 ·  Translate
Pisang cheese murtabak cheese org melayu dah suka makanan omputih hehhee sebelum ni tahu kat Kg Kurnia Jb hr tu ada gi tapi xdpt ... Terlajak sahur biasa,Terlajak Berbuka !! sepanjang berpuasa ni baru sekali kami terlajak sahur bukan terlajak langsung tinggal 10 minit je nak imsyak macam lipas ...
1
Add a comment...

ayu Ismail

commented on a post on Blogger.
Shared publicly  - 
 
murah and berbaloi kan
 ·  Translate
Iftar bersama dengan warga kerja Pusat Bahasa Pelangi dan CocoDamia pada hari sabtu (3/7) lepas. Semoga Ramadan tahun ini memberi 1001 kebaikan dan tidak sia-sia kepada kita semua. Pilihan lokasi kali ini adalah di Restor...
1
Add a comment...
People
In her circles
1 person
Have her in circles
35 people
adianiez AIDA's profile photo
irra yyan's profile photo
Nureen Nasir's profile photo
Emy Lea's profile photo
sophia lowren's profile photo
tiya sofiani's profile photo
Najib Ariyan's profile photo
Ridhwan Ibrahim's profile photo
Mohd Rofi Isa's profile photo
Basic Information
Gender
Female