Profile cover photo
Profile photo
Manoeuvre Weert
2 followers -
Een eigenzinnig koor uit Weert
Een eigenzinnig koor uit Weert

2 followers
About
Manoeuvre Weert's posts

Post has attachment
Added photos to Tapzînge 2014.

Post has attachment
Info
Tapzînge, een fenomeen in Weert. Dit komt vooral door het publiek, dat in grote getale aanwezig is en door de zeer ontspannen en gezellige sfeer die de aanwezigen weten te creëren.

En nu op een nieuwe locatie... Dit jaar zal voor het eerst in Cafe De Brouwer Weert het Tapzînge plaatsvinden... Ook wij kijken reikhalzend uit naar het Tapzînge op deze bekende, vernieuwde, mooie locatie!

Let op, ook de datum is enigzins afwijkend. Niet meer met halfvasten, maar op zondag 6 April !!! Zet 'm in uw agenda.

Tijdens het Tapzînge wordt het publiek getrakteerd op een verfrissend (meezing)repertoire onder begeleiding van de vaste gelegendheidsband. Met behulp van een tekstboekje kunnen de aanwezigen alle liedjes meezingen en hun zang en danskunsten vertonen. De gezellige meezingers worden gebracht door diverse leden van Manoeuvre, waarbij het publiek zelf actief meedoet. Naast gastzangeressen Fämke Gerits, Nancy van Deursen en Wendy van Dooren staan ook de bandleden Jos van Dooren, Jan van Dooren en Léon Hoeben weer garant voor een gezellige middag. De muzikale leiding van deze middag staat ook deze editie weer onder leiding van de muzikale leider van Manoeuvre: Noël Seerden.

Check ook onze website. www.manoeuvre.info

Post has attachment
Manoeuvre Wenst Iedereen Prettige Kerstdagen en een Muzikaal en Gezond 2014.

Na wederom een mooi en muzikaal 2013 willen we onze fans en toehoorders van harte bedanken voor hun steun en het warme applaus tijdens onze uitvoeringen. Het is een mooi jaar geweest, waarvan de fotos op onze fotopagina stille getuigen zijn.

Het begint al te kriebelen voor 2014...
Photo

Post has attachment
Bent u er ook bij? Iedereen is van harte welkom... Maar kom op tijd, want vol=vol
Photo

Post has attachment
Manoeuvre's Herfstconcert!

De deelnemende koren zijn bekend! 

Fusion o.l.v. Esther Zaad uit Sittard (www.koorfusion.nl)
Confetti o.l.v. Gertie Sikes uit Venray (http://www.confetti-venray.nl/) en
The Streetsinger o.l.v. Noel Seerden uit Weert (www.streetsingers.nl)

zullen mede dit concert tot mooie muzikale hoogten stuwen.

De toegang is gratis, dus daar hoeft u het al helemaal niet voor te laten... 

Zorg dat u er bij bent...

Post has attachment
Hier moet je bij zijn. 24 Maart 14.00u in Cafe De Beatrix. 

TAPZÎNGE 2012....

hier alvast een sfeerfoto van Tapzînge 2011
Photo

Post has attachment
Tapzînge is al jarenlang een begrip in de regio Weert. Dit komt niet alleen door het vele publiek maar vooral door de zeer ontspannen en gezellige sfeer die de aanwezigen weten te creëren.
Tijdens het jaarlijks terugkerend Tapzînge, dat dit jaar voor de 20e keer wordt georganiseerd, wordt het publiek getrakteerd op een verfrissend repertoire onder begeleiding van de vaste gelegendheidsband. Met behulp van een tekstboekje kunnen de aanwezigen alle liedjes meezingen en hun zang en danskunsten vertonen. De gezellige meezingers worden gebracht door diverse leden van Manoeuvre, waarbij het publiek zelf actief meedoet. Naast gastzangeressen Fämke Gerits, Nancy van Deursen en Wendy van Dooren staan ook de bandleden Jos van Dooren, Jan van Dooren en Léon Hoeben weer garant voor een gezellige middag. De muzikale leiding van deze middag staat ook deze editie weer onder leiding van de muzikale leider van Manoeuvre: Noël Seerden.
Wait while more posts are being loaded