Profile cover photo
Profile photo
Tiina Wiik
143 followers -
Hi! I'm your friendly neighborhood hate-speaker, islamophobe and an antifeminist with apparent internalized misogyny.
Hi! I'm your friendly neighborhood hate-speaker, islamophobe and an antifeminist with apparent internalized misogyny.

143 followers
About
Tiina's posts

Post has attachment
"Ihan oikeasti, jaksaisit nyt vain rakastaa!" Siinä antirasistin vakava neuvo jihadismin selättämiseen terrori-iskun tapahtumapäivänä. Juha Sipilä on taas shokissa ja tuomitsee iskun vahvasti (kuten noin kymmenen kertaa aiemminkin), ja mikään ei tietenkään ole islamin tai muslimien vikaa.

Post has attachment
Hesari julkaisi muutaman päivän sisään mm. seuraavat mielipidekirjoitukset:
-Suvaitsevaisuutta ei opeteta barrikadeilta huutamalla
-Pirkko Saisio meni populistien ansaan - ei äärioikeiston kanssa voi keskustella
-Ihmiset kaikissa sateenkaaren väreissä ovat toivottuja ja tervetulleita
jne. jne.
Lähetin toiseen kirjoitukseen vastineen, jota Hesarin toimituksessa tuskin luettiin otsikkoa pidemmälle. :D

Post has attachment
Vihervasemmisto väittää, ettei ole kahta ääripäätä. Että on vain natsit ja he, ja he olettavat 90-99% kansasta olevan puolellaan. Kummasti heidän ajattelunsa ja toimintansa vaan täyttää kaikki ääriajattelun merkit.

Post has attachment
Maryan Abdulkarim valittelee Ylellä, että ei löydä kirjallisuudesta hahmoja, joihin voisi samaistua, koska hahmot ovat valkoisia. Maryanin mielestä ruskeista pitäisi kirjoittaa enemmän, Koko Hubaran mielestä valkoiset eivät saa vähemmistöistä kirjoittaa lainkaan. Kuinka myötätuntoisen vastaanoton saisin Yleltä, jos tyrkyttäisin heille omaa haastatteluani, jonka viestinä olisi, että voin kokea empatiaa vain itseni rotuisia kohtaan?

Post has attachment
Pirkko Saisio sai positiivista huomiota kritisoimalla punavihreää kuplaa sen sisältä ja tuttuun tapaan peräänkuuluttamalla dialogia. Tosiasiassa vihervasemmisto ei mitään dialogia hae vaan muuttuu hetki hetkeltä jyrkemmäksi, fanaattisemmaksi ja kontrolloivammaksi.

Post has attachment
Alan Salehzadeh osuu tietyissä asioissa oikeaan islamin ja maahanmuuton suhteen, mutta uskoo silti moniin vasemmiston fantasioihin, kuten maltillisten muslimien enemmistöön tai selvään jakoon maltillisten ja fundamentalistien välillä.

Post has attachment
Kourallinen vasemmistopoliitikkoja sai itkullaan peruutettua Suomen Rahapajan suunnitteleman juhlarahasarjan. Näitä itkijöitä sitten nimitettiin laajamittaiseksi kohuksi. Kansalaissota on osa meidän kaikkien historiaa, joten on täysin luonnollista, että se noteerataan Suomi100-juhlinnoissakin. Mutta mitä ihmettä Turkista sotaa ja vainoa paenneen ihmissalakuljettajan poika tekee kolikoissa?

Post has attachment
Antirasistien keskuudessa tuotetaan näytöksiä, kun kritiikin kohteeksi napataan arvostelijoita itseään fiksumpia oikeistolaisia. Pauli Vahtera tykitti blogissaan tuttuun tapaan, ja antirasistit yrittävät vängällä löytää tekstistä jotain arvosteltavaa. Hupia on siis luvassa.

Post has attachment
Näen päivittäin "kevytnationalismia", joka on tiivistettynä islam-kriittisyyttä ja maahanmuuton ongelmien vastustamista, jossa kuitenkin kannustetaan kehitysmaamaahanmuuttoa, kunhan se on "oikeanlaista", eli tulijat ovat uutteria, integroitumishaluisia ja nöyriä. He eivät koskaan perustele sitä, miten muilta monietnisen yhteiskunnan ongelmilta sitten vältyttäisiin. Yhdysvalloissa vähemmistöt ovat samaa uskontoa ja kulttuuria kuin valtaväestö - se ei kuitenkaan ole ongelmia ehkäissyt.

Post has attachment
Kannattaakohan Heidi Hautala vain alkioiden imurointia vai myös sikiöiden kallojen murskaamista? Vaikka naisten näkemykset abortin suhteen ovat moninaisia, eikä edes jako selkeästi abortinvastaisiin tai -myönteisiin ole totuudenmukainen, aborteista mieluiten mahdollisimman hämärin ja positiivisin kiertoilmauksin puhuva vasemmisto tekeytyy asiassa naisten äänitorveksi.
Wait while more posts are being loaded