Profile cover photo
Profile photo
Diana Nurul
44 followers
44 followers
About
Diana's posts

Post has attachment
10 Panduan Membeli Rumah Subsale Dari Ejen
Bismillahirahmanirrahim Untuk memaksimakan manfapastikan  hasil perkongsian ni maka, saya akan menggunakan bahasa kebangsaan SEBANYAK mungkin iaitu Bahasa Malaysia. Sharing is caring. Jangan kedekut ilmu. Jangan hidung tinggi. Jangan tikam belakang kawan ya...

Post has attachment
Come Back Post
Bismillahirahmanirrahim Dream House Available Here We've been so busy in this 2015 year with all the hassle processes of purchasing a subsale house! No. Not the one in the above photo. Ours is just an ordinary landed house.  The process is totally different...

Post has attachment
Midnight Post!
Bismillahirahmanirrahim It's almost 2 in a morning and it's too bad I still can't sleep. So, thinking of sharing something good at this midnight, the story of goat's milk came across in my mind. Well mommies, have you ever tried feeding your baby with goat'...

Post has attachment
Celebrating Isabella's 3 YO Birthday @ Holiday Villa Hotel, Subang Jaya
Bismillahirahmanirrahim Yang ni pun back date entri. Hehe. Best tiap kali masuk bulan Februari, mesti dapat jemputan birthday Bella anak Kaklong Intan @ She. Kita tengok gambar je la ye.  "Isabella Turns 3" Birthday girl yang rambut curly tengah didukung ol...

Post has attachment
Review: One World Hotel, Bandar Utama, PJ
Bismillahirahmanirrahim A.D dah jadi macam kakak Bella (dua pupu A.D). Tak bercuti ke mana-mana tapi stay hotel yang jarak nya tak lebih pun 50km dari rumah.  Kalau korang rajin pergi shopping kat OU mesti tau hotel ni kan? Sebelah je dengan One Utama dan s...

Post has attachment
Kami Ber-3 di Langkawi
Bismillahirahmanirrahim Dulu sebelum pregnant, saya pernah beli tiket flight utk ke Langkawi dengan hubby, mak & abah. Masa tu book tiket promosi Airasia, RM80 pergi balik seorang. Murah punya pasal, book la berbulan-bulan awalnya. Tiba-tiba... last minit t...

Post has attachment
Review: Theme Park Hotel Gold Coast, Morib, Selangor
Bismillahirahmanirrahim Haish, lama betul menyepi. Yang ini entri tertunggak dari bulan lepas. Sibuk dengan aktiviti anak, sibuk dengan aktiviti sambut Ramadhan dan sibuk juga dengan aktiviti pelaburan emas tau. Hehehe. Alhamdulillah, rezeki dari Allah. 22 ...

Post has attachment
Pameran Motor & Kereta Yang Unik
Bismillahirahmanirrahim Saya tak tau sebenarnya nama pameran ni. Tapi, serius ada banyak betul motor dan kereta yang klasik dan dihias unik. Hubby yang ajak ke sana. Jangan tak tau ye, suami saya memang minat sangat dengan all these motorbikes and motorcars...

Post has attachment
Perkembangan 7 Bulan A.D
Bismillahirahmanirrahim Sebelum tu, ummi nak wish happy belated 8-month birthday kat A.D (9 Mei lepas). Semoga anak ummi terus sihat dan bijak. Ameen. 8 bulan tak ada check up. Seronok. Tunggu next month, bila dah 9 bulan nanti. Secara fizikal saya tak past...

Post has attachment
Happy Hour Giveaway
Bismillahirahmanirrahim Kalau boleh, semua give away saya nak join. Tapi sejak A.D semakin besar ni, susah sikit nak duduk depan laptop ni. Kalau setakat update FB tu boleh la lagi guna handphone. Tapi kalau update entri lagi best guna laptop. Hehehe. Kali ...
Wait while more posts are being loaded