Profile cover photo
Profile photo
Mizaa Heree
6 followers
6 followers
About
Mizaa's posts

Post has attachment
Do your work, enjoy your job!
Assalammualaikum :) Hai! Bertemu lagi kita! Ehehehe penganggur kan, banyak lah masa nak meroyan selalu. Huhuhuhu. So harini nak serious talk sikit about life bekerja. This year umur i dah 23 y/o. Tua oi! Bila tah nak kahwin. Hahaha gatai. K k. Aku nak cakap...

Post has attachment
Sumpah tak best menganggur
Assalammualaikum :) Hai! Macam dah lama tinggal blog ni.. awkward ngat! Haha. Sebab dah menganggur ni, boleh lah berjinak balik dengan blog kot. Hehe. Kenapa menganggur? Jeng jeng jeng.. nanti rajin iols story mory okay. Eeee awatnya lah i tak matang matang...

Post has attachment
Borneo Trip
Assalammualaikum.. Harini aku nak cerita #buddiesvacay #borneotrip! Hashtag yang aku guna kat ig sepanjang upload gambar kat ig untuk trip ni. Hihi. Ajet ajet betui mizaa ni haha. Bak kata aizat aku orang paling heksaited dari mula trip sampai habis trip. H...

Post has attachment
Kawan yang kusayang
Assalammualaikum.. 'Sayang apa khabar dengan mu..  Di sini ku merindukan kamu..  Ku harap cinta mu takkan berubah..  Kerna di sini ku tetap untukmu' Lagu yang aku selalu nyanyi untuk anak-anak aku bila datang school pepagi. Hahaha. Jadi tc pun, lagu tak bol...

Post has attachment
i love my job
Assalammualaikum :-) Almost setahun tak update blog. Hihi. Biasalah, terlalu busy dengan duniawi. Maklumlah sekarang dah bekerja, dulu still belajar pun macam takde masa nak update blog, apetah lagi masa kerja ni. Bila dah kerja ni, rindu pulak zaman masa s...

Post has attachment
Alhamdulillah.
Assalammualaikum :-) I bet takde siapa pun akan jumpa blog iols ni, yeayyy seronoknya nak meluahkan perasaan. Hahaha. Actually seminggu dua ni hati aku rapuh sangat. Mudah beno nak menangis. Sampai ibu cakap ceni " Apapun jadi, cekalkan hati. Jangan selalu ...

Post has attachment

Post has attachment
Result.
Assalammualaikum :) Sedang aku berbaring melepaskan lelah setelah pulang dari selesai terapi riangkan hati sendiri, aku men-scroll timeline twitter dan tiba-tiba terlihat kengkawan upsi tweet result dah keluar. Ouhmyyy... dari berbaring terus terduduk aku. ...
Wait while more posts are being loaded