Profile cover photo
Profile photo
Arie Sham
78 followers
78 followers
About
Posts

Post has attachment
Cabaran 2016 ONEXOX
Assalammualaikum dan Salam Sejahtera semua Dah lama juga saya kehilangan masa untuk menulis tentang perjalanan Ariesham di blog ini . Secara peribadi saya hanya menulis apa yg terfikir oleh saya pada sesuatu masa . Apabila tahun 2016 hadir saya hampir terlu...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Perang sudah bermula .....
Assalamualaikum semua dan Salam Sejahtera ... Lama tak update blog segera ni , maklumlah ONEXOX semakin sibuk , semakin dikenali , semakin baik pencapaian jualan dan bilangan pelanggan dan yg paling tak best semakin mengurangkan masa bersama keluarga . Tapi...
Add a comment...

Post has attachment
Setahun Bersama ONEXOX
Assalamualaikum semua Dah lama tak berkesempatan untuk menulis di blog segera ini . Semakin hari semakin sibuk dengan ONEXOX . Alhamdulillah kesibukan ini bermakna ONEXOX sudah mula berkembang pesat . Kalau nak difikirkan dari zaman penutupan SALAMFONE oleh...
Add a comment...

Post has attachment
This is the future of interactive...
Photo
Add a comment...

Post has attachment
It is all about honesty
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Perjalanan Masih Jauh
Salam Baru baru ini kami menerima lawatan dari INSTITUT AMINUDIN BAKI utk menjadi tuan rumah kepada kursus sandaran industri . Kursus ini dihadiri oleh pensyarah kanan IAB bersama sama guru besar cermerlang yg telah di pilih oleh IAB . Kursus ini adalah sua...
Add a comment...

Post has attachment
Out There We Are One
Assalamualaikum semua ... Dah lama tak menulis kat blog segera saya ni , Diam tak diam dah hampir 6 bulan berhempas pulas utk meneruskan agenda Out There We Are One nih . Selepas ditimpa musibah lalu ianya banyak mengajar saya tentang pelbagai pekara didala...
Add a comment...

Post has attachment
Woe is me.
Add a comment...

Post has attachment
Goodbye SALAMFONE Welcome ONE X
Salam semua Lama tak update blog segera aku ni . Memang sangat sibuk utk memindahkan pelanggan , memindahkan perniagaan didalam waktu yan...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded